|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
düşlerde, nefesini, sessiz, sevdim, söyleyemedim, öptüm |
![]() |
Düşlerde Sevdim Seni, Söyleyemedim.. Sessiz Öptüm Nefesini Söyleyemedim... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Düşlerde Sevdim Seni, Söyleyemedim.. Sessiz Öptüm Nefesini Söyleyemedim...Düşlerde sevdim seni, söyleyemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerde sevdim seni, söyleyemedim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düşlerde sevdim seni, söyleyemedim ![]() ![]() Sessiz öptüm nefesini, söyleyemedim ![]() ![]() Ben seni, hep senin bilmediğin zamanlarda, senin bilmediğin mekanlarda sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben seni, hep uzak sevdim, uzak öptüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sana ben şiirler, sözler büyüttüm, Sana ben baharlar, yazlar büyüttüm, Sana ben hummalı gizler büyüttüm, Söyleyemedim ![]() ![]() Her kalemin ucuna düşen harf sendin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bahar sen varsan gelirdi, yaz sen varsan güzeldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En ateşlisi sanaydı aşkın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şarkılar yazdım sana, okuyamadım ![]() ![]() Hep yanımdaydın oysa, dokunamadım ![]() ![]() Sana ben hayaller, düşler büyüttüm, Sana ben gözümde yaşlar büyüttüm, Sana ben hummalı aşklar büyüttüm, Söyleyemedim ![]() ![]() Her şarkıya seni koydum, her şarkıyı sana yakışırdım ![]() ![]() ![]() ![]() Hep benimle olduğunu hiç bilmedin ![]() ![]() ![]() ![]() Hayallerimdin işte sen, bütün düşlerimdin ![]() ![]() İyiye, kötüye akan her damla yaş sanaydı, sensiz olmazdı ![]() ![]() Ateş gibiydi işte aşkın, dedim ya yakardı, söndüremezdim ![]() ![]() Ama sen hiç birini bilmedin, Ben de Söyleyemedim ![]() ![]() :cryng: |
![]() |
![]() |
|