Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Müzik Tutkunları > Şarkı Sözleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anlamsızım, anlarmısın, medusa, onat, rahdan, sensiz, yetmez, özlemek

Özlemek Yetmez Anlarmısın, Sensiz Anlamsızım - Rahdan - (Ft. Medusa & Onat)

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Özlemek Yetmez Anlarmısın, Sensiz Anlamsızım - Rahdan - (Ft. Medusa & Onat)

Özlemek yetmez anlarmısın, sensiz anlamsızım - Rahdan - (Ft Medusa & Onat)ben yeminler ettim yine burdayım aklım kaldı cok uzaklardayımmözlemek yetmez
anlarmısın,sensiz anlamsızım!

ruh halim bu günlerde pek bı mutsuz sebebi yok gecmiş olsun hasta bedenim özledi
ğine hemde çokk mutlu günleri bakıp tebessum etti bi hatıra kalsın istedi hatıra
lar kendisi bana öyle baktığında bende bi kelime edemedim söyleyemedim iki kelim
e zor değildi beceremedim sesini duymayınca düzelir herşey sandım sensiz yapamaz
dımki evet yanıldım birde baktım yapayalnız hisseden kendini ben dudaklarımdan d
ökülen iki heceydi sensizken sessizdim konuşamadım yutkundum olmadı bensizde gül
ermişsin gözyaşı durmadı (ah) duvarlarım yıkıktı derde çare yokki malesef satırl
arımsa çok silik anlatılmaz artık hiçbişey kafandaki endışelere cevap olarak bur
adayım yine seninleyim sen benim herşeyimm

[2x]ben yeminler ettim yine burdayım aklım kaldı cok uzaklardayımmözlemek yet
mez anlarmısın,sensiz anlamsızım!

sonbaharda başlamıştı en düzenli nameler şarkılarda hep bir oldu duygular mesafe
ler ben degişmedim kaderi başkasıyla sen yaşa sen git hatıraların yolunda kolund
a başkasıyla belki şimdi ben yolumda sersefilim her zaman ve artık anladım umuts
uzum ne farkeder zaman degişmedim bilirsin ben arkadan bakan canımı yaktın ahım
aldın ben sonunda ağlayan tek bir kelime etmedim yumruklarımı sıktım önce canıma
son verip de gitmek istemiştim olmadı sus sessiz ol dedim içimdeki bu sancıya d
üşlerimse kara bulutlar yazık masallara duvarlarım yıkık bu derde çare yokki mal
esef satırlarımsa çok silik anlaşılmaz artık hiçbişey kafamda birçok endişeyle b
en yolun sonundayım yine seninleyim malesef ve malesef

sensiz anlamım yok artık anladım ben acizim gökyüzünde kara bulutlar farkedilmez
çaresizim başımı önüme eğdiğimde kimse yok benim yanımda ağlıyorum hergece rüya
larımdı bana sarılan pamukları hiç üflemedim 17 yıllıktı pasta doğumgünüm kabus
oldu hediyeleri kalbe sakla günyüzünlü gemi kaptanı yarı yolda dümenden uzaklaşı
p hayaller vuruldu halata gölgen oldu hayalin bu rüyalarım seninle prensesim yan
ımda ol bu kalp bizim seninle yare sevda söylemekmi bi o kadarda korkutur sahte
kelam korkusu ses dilinde son bulur duvarlarım yıkık ve derde çare yokki malesef
satırlarımsa çok silik anlatılmaz artık hiçbişey kafamdaki endişelere neden ola
rak buradayım yine seninleyim sen benim herşeyimm

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com