|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
hayır, olamaz, seksendört, sensizlik, sözü, şarkı |
![]() |
Seksendört Şarkı Sözü- Seksendört Hayır Olamaz Şarkı Sözü- Sensizlik Beni Böyle .. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Seksendört Şarkı Sözü- Seksendört Hayır Olamaz Şarkı Sözü- Sensizlik Beni Böyle ..Seksendört Şarkı Sözü, Seksendört 2011 Hayır Olamaz, Hayır Olamaz Seksendört Şarkı Sözü- Seksendört Hayır Olamaz Şarkı Sözü- Sensizlik beni böyle ![]() ![]() Dün akşam ölemedim, Yine kör kütük sarhoş oldum ![]() Rezalet çıkarmadım, Bir sana bir de kendime sövdüm ![]() ![]() ![]() Ne içsem olmadı, Kafada başka dert tasa kalmadı ![]() Bir seni atamadım Sek içtim acıları, su katmadım ![]() ![]() ![]() Yalanlar, yalanlar söyledin; Beni hiç hak etmedin ![]() ![]() ![]() Sensizlik beni böyle yensin mi? Tek başıma yollarda beni böyle bulsun mu? Hayır olamaz ![]() ![]() ![]() Sensizlik beni böyle yensin mi? Tek başıma yollarda beni böyle bulsun mu? Offf ![]() ![]() ![]() Her akşam bir BÜYÜK Başka türlü taşınabilir mi bu yük? Unuttum derken seni, Mağlup oldum aşka yine körkütük ![]() ![]() ![]() Her sokak köşe başı, Evim oldu yine kaldırım taşı ![]() Yolunu kaybedenin, Kedi köpek olurmuş sırdaşı ![]() ![]() ![]() Yalanlar, yalanlar söyledin; Bunu hiç hak etmedim ![]() ![]() ![]() Sensizlik beni böyle yensin mi? Tek başıma yollarda beni böyle bulsun mu? Hayır olamaz ![]() ![]() ![]() Sensizlik beni böyle yensin mi? Tek başıma yollarda beni böyle bulsun mu? Hayır olamaz ![]() ![]() ![]() Dağılın ulan, isyanım var, çalsın sazlar oynasın kızlar Derdim var, efkarım var, çalsın sazlar oynasın kızlar Sensizlik beni böyle yensin mi? Tek başıma yollarda beni böyle bulsun mu? Hayır olamaz ![]() ![]() ![]() Sensizlik beni böyle yensin mi? Tek başıma yollarda beni böyle bulsun mu? Offf ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|