![]() |
Serdar Ortaç - Hadi Çal Kapımı Giderken |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serdar Ortaç - Hadi Çal Kapımı Giderkenlalayyya lalaya lalay Serdar Ortaç - Hadi Çal Kapımı Giderken lalalayya lalayayya lalay lala lala lalalayya lalayayya İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak kimi gün batacak yapayalnız ![]() ![]() ![]() Sabah üstünü örtmediğimde , saçını sevip aşk dediğimde Geceler kopacak yeniden doğacak günahlarsız Seni öptüğüm ilk gece bahçede yüreğim duruyor orda öylece Hadi git getir ağlayınca otur yanıma ![]() ![]() ![]() Denedim yetecek mi ki sabrımız Bitecek mi gönüldeki kahrımız ![]() ![]() Hadi ben bi hata yapıp ayrılmayı seçtim sen yapma ![]() ![]() Hadi Çal giderken kapımı Nefes aldığım süre seninim Kapadım Bütün yollarımı Bebeğim gülün serserinim Hadi Çal giderken kapımı Nefes aldığım süre seninim Kapadım Bütün yollarımı Bebeğim gülün serserinim ![]() ![]() ![]() İkimiz için aynı bedende Bir ufak deli kalp diyecekler Kimi gün atacak kimi gün batacak yapayalnız ![]() ![]() ![]() Sabah üstünü örtmediğimde , saçını sevip aşk dediğimde Geceler kopacak yeniden doğacak günahlarsız Seni öptüğüm ilk gece bahçede yüreğim duruyorda öylece Hadi git getir ağlayınca otur yanıma ![]() ![]() ![]() Denedim yetecek mi ki sabrımız Bitecek mi gönüldeki kahrımız ![]() ![]() Hadi ben bi hata yapıp ayrılmayı seçtim sen yapma ![]() ![]() Hadi Çal giderken kapımı Nefes aldığım süre seninim Kapadım Bütün yollarımı Bebeğim gülün serserinim Hadi Çal giderken kapımı Nefes aldığım süre seninim Kapadım Bütün yollarımı Bebeğim gülün serserinim ![]() ![]() ![]() lalay lalay lalay lalalayya lalayayya lalay lala lala lalalayya lalayayya |
![]() |
![]() |
|