![]() |
Cüneyt Tek Şarkı Sözü- Cüneyt Tek Nazar Boncuğu Şarkı Sözü- Nazar Boncuğu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cüneyt Tek Şarkı Sözü- Cüneyt Tek Nazar Boncuğu Şarkı Sözü- Nazar BoncuğuBen eski günleri özledim hüzünlü yağmurlu Cüneyt Tek Şarkı Sözü- Cüneyt Tek Nazar Boncuğu Şarkı Sözü- Nazar Boncuğu Ara sıra kavgamız oldu o da nazar boncuğu Çok acıyor ruhum düştü kaderin eline Bize hasret doluyum yok mu bir çare Çok acıyor ruhum düştü kaderin eline Bize hasret doluyum yok mu bir çare Yeniden uzat elini bırak ağlayayım Gittiğinden beri kendimle kavgadayım Ben eski günleri özledim hüzünlü yağmurlu Ara sıra kavgamız oldu o da nazar boncuğu Ben eski günleri özledim hüzünlü yağmurlu Ara sıra kavgamız oldu o da nazar boncuğu Çok acıyor ruhum düştü kaderin eline Bize hasret doluyum yok mu bir çare Çok acıyor ruhum düştü kaderin eline Bize hasret doluyum yok mu bir çare Yeniden uzat elini bırak ağlayayım Gittiğinden beri kendimle kavgadayım Ben eski günleri özledim hüzünlü yağmurlu Ara sıra kavgamız oldu o da nazar boncuğu Ey sevgili yar neylesin ne etsin can hayalinle Ey sevgili yar bana sen lazımsın gülme halime Yeniden uzat elini bırak ağlayayım Gittiğinden beri kendimle kavgadayım Ben eski günleri özledim hüzünlü yağmurlu Ara sıra kavgamız oldu o da nazar boncuğu Ben eski günleri özledim hüzünlü yağmurlu Ara sıra kavgamız oldu o da nazar boncuğu Ben eski günleri özledim hüzünlü yağmurlu Ara sıra kavgamız oldu o da nazar boncuğu |
![]() |
![]() |
|