|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
almışsın, bilet, buradan, cenk, iki, istemiştim, ortalardan, taner, uçurumun, uzaklara |
![]() |
Cenk Taner - Buradan Uzaklara İki Bilet İstemiştim Ortalardan Sen Almışsın Uçurumun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cenk Taner - Buradan Uzaklara İki Bilet İstemiştim Ortalardan Sen Almışsın UçurumunCenk Taner - Buradan Uzaklara Cenk Taner - Buradan Uzaklara iki bilet istemiştim ortalardan Sen almışsın uçurumun iki bilet istemiştim ortalardan Sen almışsın uçurumun kenarından ![]() Ücretsiz izinlerdeyim ta başından ![]() Bir kere sevmek çok değil, can tenden geçmeden ![]() Söyleş bakalım, üç günlük ömrünle, Herkes memnun kendinden, öyle ya da böyle ![]() Ne testler çözdük biz, ne yalnışlar bulduk ![]() Ne özetler okudukça, ne çoktan seçildik ![]() Bu yalnızlar liginde, her sene üst üste şampiyon olmuşuz da, kupalara doymuþşuz da, Üstelik tanışmışız da bir Kadıköy akşamında, Gidebilir miyiz dersin buradan uzaklara ? Buradan uzaklara, buradan uzaklara ![]() ![]() ![]() Ýþ sahibi olursun, bir sevgili bulursun ![]() Ana haber sana yeter günün birinde ![]() Bir mucize beklersin sessiz evlerde ![]() Törpülenir cesaretler zaman içinde ![]() Evini kolay buldum, yolda sordum ![]() Vezirleri harcamýþlar, þahlarla mat oldum ![]() Ne testler çözdük biz, ne yalnýþlar bulduk ![]() Ne ösetler okudukça, ne çoktan seçildik ![]() |
![]() |
![]() |
|