|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
akçıl, bişey, izel, olmuş, sinan, sözleri, şarkısının |
![]() |
Bişey Olmuş Sinan Akçıl Şarkısının Sözleri - İzel Sinan Akçıl Bişey Olmuş Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bişey Olmuş Sinan Akçıl Şarkısının Sözleri - İzel Sinan Akçıl Bişey Olmuş SözleriBişey Olmuş Sinan Akçıl şarkısının sözleri - İzel Sinan Akçıl Bişey Olmuş sözleri Bişey Olmuş Sinan Akçıl şarkısının sözleri - İzel Sinan Akçıl Bişey Olmuş sözleri Sinan Akçıl İzel Bişey Olmuş Şarkı Sözü İzel Sinan Akçıl Bişey Olmuş sözleri Bişey Olmuş Sinan Akçıl şarkısının sözleri Sinan Akçıl Senin Kalbine Bişey Olmuş Kurulmuş Aşkı Sonra Durmuş Ne Olmuş Kalbine Bişey Olmuş Kurulmuş Aşkı Sonra Durmuş İzel Herkesten Farkın Yoksa Konuşma Çok Geç Kaldı Bu Erken Buluşma Sinan Akçıl Hadi Beni Kov Yüreğimden Yüreğimden Ve Beni Koru Lütfen Daha Beterinden, Beterinden Bi Güle Güle Bile Demedin Sen Sinan Akçıl & İzel Senin Kalbine Bişey Olmuş Ne Olmuş Aşka Niye Durmuş Bişey SarkiSozlerim ![]() Herkesden Farkın Yoksa Konuşma Çok Geç Kaldı Bu Erken Buluşma Hadi Beni Kov Yüreğimden, Yüreğimden Ve Beni Koru Lütfen Daha Beterinden Bi Güle Güle Bile Demedin Sen Vazmı Geçeyim Sana Emeğimden Senin Kalbine Bişey Olmuş Ne Olmuş Aşka Niye Durmuş Bişey Olmuş, Bişey Olmuş Kalbine, Kalbine Bişey Olmuş Bişey Olmuş Sinan Akçıl şarkısının sözleri |
![]() |
![]() |
|