|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ediyorum, ediyorumkıraçvakit, sözüsözler, terk, vakit, şarkı |
![]() |
Vakit Tamam Seni Terk Ediyorum-Kıraç(Vakit Tamam Seni Terk Ediyorum Şarkı Sözü)Sözler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vakit Tamam Seni Terk Ediyorum-Kıraç(Vakit Tamam Seni Terk Ediyorum Şarkı Sözü)SözlerVakit Tamam Seni Terk Ediyorum-Kıraç(Vakit Tamam Seni Terk Ediyorum Şarkı Sözü) Vakit Tamam Seni Terk Ediyorum-Kıraç(Vakit Tamam Seni Terk Ediyorum Şarkı Sözü)Sözler seni terk ediyorumm hoşçakal bütün alışkanlıklardan öteye vakit tamam seni terk ediyorum bütün alışkanlıklardan öteye yorumsuz bir hayatı seçiyorum doymadım inan kanmadım sevgiye*2 korkulu geceleri sayar gibi birdenbire bir yıldız kayar gibi ellerim kurtulacak ellerinden bir kuru dal ağaçtan kopar gibi*2 aşksa bitti gülse hiç dermedik bul kendini kuytularda hadi dal*2 senle bir bütün olabildik hoşçakal gözümün nuru hoşçakal hoşçakal canımın içi hoşçakal*2 vakit tamam seni terk ediyorum bu incecik bir veda havasıdır*2 parmak uçlarına değen sıcaklığı incelen bir hayatın yarasıdır*2 kalacak tüm izlerin hayatında gözümden bir damla yaş aktığında bir bulabilsem sana tırlatmayan kan tarlası gelincik şafağında*2 ölümse korktun savaşsa hep kaçtın vur kendini korkularda hadi dal*2 sen bir suydun sen bir yaştın hoşçakal gözümün nuru hoşçakal hoşçakal canımın içi hoşçakal*2 |
![]() |
![]() |
![]() |
Vakit Tamam Seni Terk Ediyorum-Kıraç(Vakit Tamam Seni Terk Ediyorum Şarkı Sözü)Sözler |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Vakit Tamam Seni Terk Ediyorum-Kıraç(Vakit Tamam Seni Terk Ediyorum Şarkı Sözü)Sözlerteşekürrlerrrrrrrrrrrr |
![]() |
![]() |
|