|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
doğulusalak, doğulusalakkenan, kenan, sözü, sözükenan, şarkı, şarkısının |
![]() |
Kenan Doğulu-Salak-Kenan Doğulu-Salak Şarkısının Sözü-Kenan Doğulu-Salak Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kenan Doğulu-Salak-Kenan Doğulu-Salak Şarkısının Sözü-Kenan Doğulu-Salak Şarkı Sözü[sıze=5]salak[/sıze] Kenan Doğulu-Salak-Kenan Doğulu-Salak Şarkısının Sözü-Kenan Doğulu-Salak Şarkı Sözü [sıze=2]ful konsantre hallerin bütün günün konun benim gözlerin bana dönmüş senin garip garip bakmasan bana iyisi mi git paşa paşa taksini çağırdım sana[/sıze] [sıze=2]en geç şubat otuz ya da çıkmaz ayın cumasına merak etme dönücem ben sana tarzlarımız farklı bizim bilmem daha ne söyleyeyim meşguliyet vermesen bana[/sıze] [sıze=2]salak salak başka işle uğraş benimle uğraşma salak salak fazla meraktan bela gelir başa[/sıze] [sıze=2]salak salak sen karışma bu konu biraz derin salak salak halkla ilişkilerin zayıf senin[/sıze] [sıze=2]bu egzantrik garip hallerin işin gücün benim senin güdümlü çifte bela gibi sağdan yürü cüzdan bulursun ufak ufak yol alırsın kararmadan uzaktasın[/sıze] [sıze=2]bye bye bye…[/sıze] [sıze=2]en geç şubat otuz ya da çıkmaz ayın cumasına merak etme dönücem ben sana tarzlarımız farklı bizim bilmem daha ne söyleyeyim meşguliyet vermesen bana[/sıze] [sıze=2]salak salak başka işle uğraş benimle uğraşma salak salak fazla meraktan bela gelir başa[/sıze] [sıze=2]salak salak sen karışma bu konu biraz derin salak salak halkla ilişkilerin zayıf senin[/sıze] [sıze=2]sağa bak sola bak [/sıze][sıze=2]şimdi yukarı avanak[/sıze] [sıze=2]sola bak sağa bak şimdi aşağı avanak[/sıze] [sıze=2]salak salak salak salak[/sıze] |
![]() |
![]() |
|