![]() |
Müslüm Gürses Şarkı Sözü- Müslüm Gürses Uyanma Zamanı Şarkı Sözü- Uyanma Zamanı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Müslüm Gürses Şarkı Sözü- Müslüm Gürses Uyanma Zamanı Şarkı Sözü- Uyanma ZamanıUyanma zamanı şimdi kuşların Müslüm Gürses Şarkı Sözü- Müslüm Gürses Uyanma Zamanı Şarkı Sözü- Uyanma Zamanı Ben ise gözlerimi kırpmadım hala Sönerken yıldızlar ardı ardına Ben ise gözlerimi yummadım hala Gönlüm hasretinden insafmı gördü Hergecemi böyle azapla böldü Kimbilir sevenler ne düşler gördü Ben ise gözlerimi yummadım hala Anılar kapıma geldi dayandı Hayalin kalbimi kuşattı sardı Güneşe günaydın şafak ağardı Ben ise gözlerimi yummadım hala Gönlüm hasretinden insafmı gördü Hergecemi böyle azapla böldü Kimbilir sevenler ne düşler gördü Ben ise gözlerimi yummadım hala Uyanma zamanı şimdi kuşların ben ise gözlerimi kırpmadım hala sönerken yıldızlar ardı ardına ben ise gözlerimi kırpmadım hala Gönlüm hasretinden insafmı gördü her gecemi böyle azapla böldü Kimbilir sevenler ne düşler gördü ben ise gözlerimi kırpmadım hala kırpmadım hala ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|