![]() |
Tripkolic Yalnız Beni Sev - Kalbim Aglar Gidişine Dön Çarem Yokki |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tripkolic Yalnız Beni Sev - Kalbim Aglar Gidişine Dön Çarem YokkiTripKoLic Yalnız Beni Sev - KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki Yine SancıLar beni buLdu ![]() Derdim beni Vurdu ![]() KaLbim agLar gidişine Dön çarem yokki ![]() Sensiz cenneti neyLer bu beden Senin için yandı derbeder ![]() Gözler agLar kaLp kırıLır BagLar ömür bizi ![]() Sen yoksan varsın beni yanına aLsın Rabbim ![]() Dönsen neLer verirdi ugrunaa bu beden ![]() Gidişin beni bitiren öLürüm dayanamazki bu beden ![]() Yerine başkasını aLmaz Can veririm ugruna istesen ![]() ![]() ![]() ARGA KaranLık bi odada gözLerin geLir bu akLa ![]() Beni bagLayan sebeb sensin yaşanan bu hayata ![]() yaLan oLdu qeçmişim ve Sevdigimse uzakta ![]() ![]() EksiLmezki hayatımdan hasret ve dert tasa ![]() ELLerini tutmak varken bakınıyorum sadece ![]() Dudagından öpmek varken agLıyorum her gece ![]() Cevabını buLamadıgım çok garip bi biLmece ![]() Dünya bence çok degişmiş AşkLar oLmuş düzmece ![]() Hayatta istedigim tek şey SenLe oLan bir yuva ![]() HayaLLer bu gerçek oLur her ne kadar zor oLsa ![]() Sanma derdim bir rüya ve oyuncak bi dünya ![]() DuvarLarsa üstüme geLir bakamaz oLdum aynaya ![]() SensizLikte Senden kaLan bir resim var eLimde ![]() YaşLar akıyo gözümden karanLık bi köşede ![]() Aynada üzgün bi adam hayaL kurar gözünde ![]() SessizLik bogar akşamı Cemre düşer bu kaLbe ![]() Hayat beni yendi derken bırakmadım kendimi ![]() Senden sonra asLa oLmaz sevemem ben kimseyi ![]() Ben seninLe ögrendim biLemedigim çok şeyi ![]() Sen benimLe buLdun kayboLan bu kimLigi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|