![]() |
Sagopa Kajmer & Kolera – Gidenler ( Gidenler Şarkı Sözü ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer & Kolera – Gidenler ( Gidenler Şarkı Sözü )Sagopa Kajmer & Kolera – Gidenler ( Gidenler Şarkı Sözü ) Sagopa Kajmer & Kolera – Gidenler ( Gidenler Şarkı Sözü ) Kolera Verse Üzerdi beni bende olmayıp başkalarında bulduğum, Tek bir cümleme şahitsin gelip herkesi susturdum, Seven olmak sevilen şımarıklığından yeğdir, Sen şımardın sevildiğini anladıkça zalimleştin ![]() Başka birine döndün bunu ben yaptım, Biliyorum bu hayatta kim sustu o kazandı, Hayatını yaşamak istiyorsun 3 ay ömrün var gibi, Bakıyorsun gerçeğin sana kalsın yeter der gibi ![]() Korkuyorsun korkun bacaklarını yansıyor, Titriyorum üşüyen parmaklarım hoş sayfa bitti, Evlat kadar severdim hepsini, Bir adaletim evladımı reddetti ![]() Bari sen yapma sen de bana inanmıyorsun demek, İnsan böyle cinnet geçiriyor demek ![]() Karşılaştık yedi tepede diğeri çakal bir kurnaz, Tanıyorsun artık bizi bir ehli naz bir şehnaz ![]() Nakarat Geri dur geri dur artık bittim, Bir arabanın önüne seni itip de gittim, Bu devran adı hüsran gelen gitti, Gidenler varır yolu bırakıp da gitti ![]() Sagopa Kajmer Geri dur benden deme dur kalbim ağırlaşıyor, Şu an heyacandan dişlerim birbirine çarpıyor, Ve mimiklerim bocaladı, Sahiden sahi mi bu dediklerin? Ya gerçek değilse bildiklerin ![]() Bana günah olur iki gözüm helak olur, Zaten Fırat Dicle’m onlar bir de Niagara’m olur Saçı karan gider Yunus kardan adam olur, Hasat edilmiş tarlada bekleyen korkuluk olur ![]() Sahi sence çok mu iyi olur? Bana şimdi cevap ver ya da dudaklarını dik, Kellemi gövdemden koparsan da alım başımı giderim dimdik, Sen pilli bebektin pilin bitti şimdik ![]() Eline taşmak isteyen bir veda bulutunun tüm ağırlığı gözlerimde, Berduş gezer beyhude, Aklın fikrinden avare, Çektim hasreti de yetti yâre ![]() Bir avuç toprak kadar yalnızlık mevcut, Sahi anlattıklarımdan çetinmiş her şey, Sahi yaptıklarımdanmış dansaymış isteğin, Sahi bildiklerimden farklıymış en gerçekler, Sahi çok zormuş katlanmak zorunda olduklarım ![]() Nakarat Geri dur geri dur artık bittim, Bir arabanın önüne seni itip de gittim, Bu devran adı hüsran gelen gitti, Gidenler varır yolu bırakıp da gitti ![]() |
![]() |
![]() |
|