![]() |
Sagopa Kajmer & Kolera – Ayılırsın Ve Anlarsın ( Ayılırsın Ve Anlarsın Şarkı Sözü ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer & Kolera – Ayılırsın Ve Anlarsın ( Ayılırsın Ve Anlarsın Şarkı Sözü )Sagopa Kajmer & Kolera – Ayılırsın ve Anlarsın ( Ayılırsın ve Anlarsın Şarkı Sözü ) Sagopa Kajmer & Kolera – Ayılırsın ve Anlarsın ( Ayılırsın ve Anlarsın Şarkı Sözü ) Sagopa Kajmer Verse (Sago, Kaf Kef, 3 2 1 Rap) Sınav yine kazandı ben tekrar kaybettim, Kancama kızma sanata kıldı içim çünkü hak ettin, Ey rap sen benim düşmanlarımı gönderdiğim pakettin, Onlar seni açar açmaz ses çıkardın bum ettin ![]() Ve Sago buz etti sen hücum ettin, Onlar yanıma tuz ekti üzülme koçum dedin, Nasıl üzülmesin bu üzüm gözlü gözüm, Hatalı sollamalar sonucu kararmıştı gündüzüm ![]() Oh be herkes ne kadar mutlu, Yunus yine açtı mikrofonunu yumdu gözünü, Ve ağzıyla somurttu, Ben bir hoş seda işittim sen çirkin bir homurtu, Sınav yine kazandı canım nefsin seni yanılttı ![]() Ben sokaklar kaldırımı taşlardan haberdarım, Korkarım bir gün üzerime düşecek diye yıldırım, Beni bu işten yıldırın hatrı var yılların, İşte bundan niyeti yok kaymaya bu yıldızın ![]() Nakarat Bilemezsin kalabalıkta, Anlarsın tek başına kalınca, Ayılırsın ve anlarsın, Hangisi anya hangisi Konya ![]() Kolera Verse Apaçiler çadır kurmuş arkana be modern eşkiya, Araklayamadığına dersin tüh be keşke ya, Delik arama sızmaya günahı vardı nede olsa evliya, İki at omuz çarpışan her gün kaza ![]() Uzanıyorum karlara 3 gün süreyle kalkmadan, Bilemezsin yangınımı beni yakanla yanmadan, Kuduzsun ama korkmazsın sudan, Sen ve tayfa batmadan başıma dert ayan mayan dayan gülüm dayan ![]() Kimden kaçmaya çalışsam her sokak kuytu kuytu, Bana içirmeye çalıştığın suyu dibi tortu tortu, Kurduğun planların renk tonu koyu koyu, Bihaber bakıyor şu gözlerim etrafa yavru yavru ![]() Görmek isterim rüyamda reali uykum gelmiyor, Halatı armağan hediye ediyorum onlara bizi çekemiyor, İyiler kötülere kötüler iyileri hep direniyor, Sanma doğrusun bunu aç imtihan için veriliyor ![]() Nakarat Bilemezsin kalabalıkta, Anlarsın tek başına kalınca, Ayılırsın ve anlarsın, Hangisi anya hangisi Konya ![]() |
![]() |
![]() |
|