![]() |
Yavuz Bingöl - Gel Hele - Seher Yeli Selâm Söyle Yarime, Gel Hele De Gülüm Gel Hele. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yavuz Bingöl - Gel Hele - Seher Yeli Selâm Söyle Yarime, Gel Hele De Gülüm Gel Hele.Gel Hele Yavuz Bingöl - Gel Hele - Seher Yeli Selâm Söyle Yarime, Gel Hele De Gülüm Gel Hele ![]() Seher Yeli Selâm Söyle Yarime, Gel Hele De Gülüm Gel Hele ![]() Beni Kula Kul Eyledi Bu Sene, Gel Hele De Gülüm Gel Hele ![]() Değme Kuşlar Konmaz İken Dalıma, Gel Hele De Gülüm Gel Hele ![]() Gurbet Eli Yol Eyledik Bu Sene, Gel Hele De Gülüm Gel Hele ![]() Hasretin Acısı Bağrımı Deler, Gel Hele De Gülüm Gel Hele ![]() Nedendir Ki Ben Ağlarım El Güler, Gel Hele De Gülüm Gel Hele ![]() Ne Bir Mektup Gelir Ne Haber Salar, Gel Hele De Gülüm Gel Hele ![]() Postaneyi Yol Eyledik Bu Sene, Gel Hele De Gülüm Gel Hele ![]() Asığın Sinesi Benzer Sazına, Gel Hele De Gülüm Gel Hele ![]() Geceleri Uyku Girmez Gözüme, Gel Hele De Gülüm Gel Hele ![]() Takatim Yok Sular İndi Dizime, Gel Hele De Gülüm Gel Hele ![]() Hastaneyi Yol Eyledik Bu Sene, Gel Hele De Gülüm Gel Hele ![]() Behlül Alkan |
![]() |
![]() |
|