Numan Hadi Daha Sonbahar Gelmediki Şarkı Sözü- Daha Sonbahar Gelmediki Sözleri |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Numan Hadi Daha Sonbahar Gelmediki Şarkı Sözü- Daha Sonbahar Gelmediki SözleriBu Yürek Dayanmaz Ayrılığın Yüküne Numan Hadi Daha Sonbahar Gelmediki Şarkı Sözü- Daha Sonbahar Gelmediki Sözleri Dur Gitme Ne Olur Diz Çökem Önüne Kahretsin Sevmişim Günlümü Vermişim Yaralı Yüreğim Ben Sensiz Neyleyim Gidiyorsun Bensiz Bırakıp Çaresiz Ne Yaparım Sensiz Dur Gitme Gitme Keşke Biraz Daha Kalabilseydin Yalnızlığımı Biraz Daha Erteleyebilseydin Bu Ne Aceledir Be Sevgili Daha Sonbahar Gelmediki Nereye Bir Daha Göremeyecekmiyim Seni Görsemde Tutamayacakmıyım Ellerini Kal Biraz Daha Ne Olur Daha Sonbahar Gelmediki Kahretsin Sevmişim Günlümü Vermişim Yaralı Yüreğim Ben Sensiz Neyleyim Gidiyorsun Bensiz Bırakıp Çaresiz Ne Yaparım Sensiz Dur Gitme Gitme Duymuyormusun Bu Acı Çığlığımı Görmüyormusun Perişanlığımı Toprağa Dönüştüren Gözyaşlarımı Daha Sonbahar Gelmediki Nereye Bumuydu Senin Sözün Bukadarmıydı Senin Sevgin Bu kadar Ucuz Bu Kadar Yalan Bu Kadar Alçak Bu Kadar Şerefsizmiydi Daha Sonbahar Gelmediki Sevgilim Nereye Kahretsin Sevmişim Günlümü Vermişim Yaralı Yüreğim Ben Sensiz Neyleyim Gidiyorsun Bensiz Bırakıp Çaresiz Ne Yaparım Sensiz Dur Gitme Gitme Gitmekte Kararlısın Anlaşılan Arkanı Dönüp Uzaklaşırken Benden Anlına Kondurdugum Öpücükleri Hayal Et Yarı Yolda Anlayacaksın Yıllardır Anlam Veremedigin Sözlerimi Geri Döneceksin Hemen Unutma Geri Döndügunde Ruhsuz Bir Beden Göreceksin Bıraktığın Yerde Sonbahar Gelmiş Gelmişte Gecmiş Anlaşılan Hoşçakal Gönülsızın Hoşçakal Güzel Gözlüm Hoşçakal Dokunma Cesedime Cek Kirli Ellerini Dokunma Cesedime Dokunma |
|