![]() |
Ebru Gündeş-Allah Bir Sevgi Bir Ateşlerde Sen Yaktın,Sebebim Oldun Zalim Sonuma İmza |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş-Allah Bir Sevgi Bir Ateşlerde Sen Yaktın,Sebebim Oldun Zalim Sonuma İmzaebru gündeş- sonuma imza attın (düet)Allah Bir Sevgim Bir Ateşlerde Sen Yaktın ![]() ![]() Ebru Gündeş-Allah Bir Sevgi Bir Ateşlerde Sen Yaktın,Sebebim Oldun Zalim Sonuma İmza TOPRAĞIN OLSAYDINDA ELLERİN OLMASAYDIN ALNIMDAN VURSAYDINDA BENİ BIRAKMASAYDIN NE VARDI İNSAFSIZIM BENİDE YAKMASAYDIN GURURUMU KIRIPTA SIRTIMDAN VURMASAYDIN ALLAH BİR SEVGİM BİR ATEŞLERDE SEN YAKTIN NASIL KIYDIN AŞKIMA ŞEREFSİZLERE SATTIN SANKİ DARAĞACINDA BOYNUMA İLMİK ATTIN SEBEBİM OLDUN ZALİM SONUMA İMZA ATTIN (siiri) FAKİRSEM AŞIKSAM BİRDE GARİPSEM SUÇ BENİMMİ BEN UMUTLARIMI SANA BAĞLADIM BEN HAYELLERİMİ BİLE SENİNLE SÜSLEDİM İÇİYORSAM BİR KENARDA YİNEDE SENİ SEVİYORSAM ŞUÇ BENİMMİ BİR TEK RESMİN KALDI ONU SAKLADIM EĞER SENDE ONU BANA ÇOK GÖRÜYORSAN ALLAH SENİ ALLAH SENİ ALLAH SENİ KAHRETSİN ALLAH SENİN CEZANI VERSİN ALLAH BİR SEVGİM BİR ATEŞLERDE SEN YAKTIN NASIL KIYDIN AŞKIMA Ş ![]() SANKİ DARAĞACINDA BOYNUMA İLMİK ATTIN SEBEBİM OLDUN ZALİM SONUMA İMZA ATTIN |
![]() |
![]() |
![]() |
Ebru Gündeş-Allah Bir Sevgi Bir Ateşlerde Sen Yaktın,Sebebim Oldun Zalim Sonuma İmza |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş-Allah Bir Sevgi Bir Ateşlerde Sen Yaktın,Sebebim Oldun Zalim Sonuma İmzaçok çok teşekürler |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ebru Gündeş-Allah Bir Sevgi Bir Ateşlerde Sen Yaktın,Sebebim Oldun Zalim Sonuma İmzaşu ara sesler olmazsa çok güzel olacak |
![]() |
![]() |
|