Nilüfer - Olmadı Gitti - Türkçe Şarkı Sözleri Yok Artık Kalamam Kalmam Senle Olamam |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Nilüfer - Olmadı Gitti - Türkçe Şarkı Sözleri Yok Artık Kalamam Kalmam Senle OlamamNilüfer - Olmadı Gitti - Türkçe Şarkı Sözleri Nilüfer - Olmadı Gitti - Türkçe Şarkı Sözleri Yok artık kalamam kalmam Senle olamam Yok artık kalamam kalmam Senle olamam olmaz biliyorum Yoksa bana çok yazık olur Yok engel olamaz dünya karşıma gelse Bitti hemde artık hiç hal kalmadı yazık oldu Herşey bitti anlamadım yaşatmadın Ben bunları haketmedim Olmadı gitti ben seni affettim Ağlasam ne farkeder Hayat bana son bir şans werebilir Gidiyorum artık yok pişman değilim Asla kırgın değilim ağlasam ne farkeder Hatıranı içimde saklı tutacağım gidiyorum artık Yok artık boşuna bu sözler Senle yaşanan o günler geride kaldı Bilsende çok canım yandı Yok engel olamaz dünya karşıma gelse Bitti bende artık hiç hal kalmadı yazık oldu Herşey bitti hal kalmadı yaşatmadın caydırdığın aşka Ben bunları haketmedim Olmadı gitti ben seni affettim Ağlasam ne farkeder Hayat bana son bir şans werebilir Gidiyorum artık yok pişman değilim Asla kırgın değilim ağlasam ne farkeder Hatıranı içimde saklı tutacağım gidiyorum artık… Albüm Adı: Hayal, 2009 |
|