Sezen Aksu Aşka Şükredelim Şarkı Sözü |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sezen Aksu Aşka Şükredelim Şarkı SözüSezen Aksu Aşka Şükredelim Şarkı Sözü Sezen Aksu Aşka Şükredelim Şarkı Sözü Sezen Aksu Aşka Şükredelim şarkısı sözleri Sezen Aksu Aşka Şükredelim şarkısı sözü Aşka şükredelim şarkısı sezen aksu 2011 Her gece yatağımda Aklımda neler neler Ne kadar çok acı var Allahım Berbat yine haberler Ne olur kuvvet ver Anlamam için ipucu Ne ilim yetiyor ne filmi Yine mi ters açıda mars Doluya koy boşa koy Sabahlara kadar kan ter Yut hapları oku kitapları Geldik gidiyoruz bi haber Doluya koy boşa koy Sabahlara kadar kan ter Yut hapları oku kitapları Geldik gidiyoruz bi haber Ben bu yüzden aşka şükrederim O beni onar hep Bi tek o ayırmıyor insanı insandan Ölene denk Ağlarım seve, seve İnlerim seve, seve Yeter ki aşk olsun Katlanırım her şeye seve, seve Ne olur kuvvet ver Anlamam için ipucu Ne ilim yetiyor ne filmi Yine mi ters açıda mars Doluya koy boşa koy Sabahlara kadar kan ter Yut hapları oku kitapları Geldik gidiyoruz bi haber Doluya koy boşa koy Sabahlara kadar kan ter Yut hapları oku kitapları Geldik gidiyoruz bi haber Ben bu yüzden aşka şükrederim O beni onar hep Bi tek o ayırmıyor insanı insandan Ölene denk Ağlarım seve, seve İnlerim seve, seve Yeter ki aşk olsun Katlanırım her şeye seve, seve Ağlarım seve, seve İnlerim seve, seve Yeter ki aşk olsun Katlanırım her şeye seve, seve |
|