Orhan Ölmez Kül Şarkı Sözü- Kül Sözleri- Kül Şarkı Sözü- Kül |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Ölmez Kül Şarkı Sözü- Kül Sözleri- Kül Şarkı Sözü- KülBana baktın ve dünya değişti Orhan Ölmez Kül Şarkı Sözü- Kül Sözleri- Kül Şarkı Sözü- Kül Artık hiç bir şey aynı değildi Seni gördüm ve dünya değişti Artık hiç bir şey aynı değildi Bana baktın ve dünya değişti Artık hiç bir şey aynı değildi Seni gördüm ve dünya değişti Artık hiç bir şey aynı değildi Aşk bu olsa gerek anladım sevmek bu demek Bıraktım ateşiyle yansın bu yürek Aşk bu olsa gerek anladım sevmek bu demek Bıraktım ateşiyle yansın bu yürek Kavrul kalbim kavrul haydi Bildiğin her şey değişti Korkma artık aşk geldi Savrul haydi rüzgârıyla Sarıl ona her şeyinle Bu yangına kül gerekli Kavrul kalbim kavrul haydi Bildiğin her şey değişti Korkma artık aşk geldi Savrul haydi rüzgârıyla Sarıl ona her şeyinle Bu yangına kül gerekli Aşk bu olsa gerek anladım sevmek bu demek Bıraktım ateşiyle yansın bu yürek Aşk bu olsa gerek anladım sevmek bu demek Bıraktım ateşiyle yansın bu yürek Kavrul kalbim kavrul haydi Bildiğin her şey değişti Korkma artık aşk geldi Savrul haydi rüzgârıyla Sarıl ona her şeyinle Bu yangına kül gerekli Kavrul kalbim kavrul haydi Bildiğin her şey değişti Korkma artık aşk geldi Savrul haydi rüzgârıyla Sarıl ona her şeyinle Bu yangına kül gerekli |
|