Orhan Ölmez Nezaket Şarkı Sözü- Nezaket Sözleri- Nezaket Şarkı Sözü- Nezaket |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Orhan Ölmez Nezaket Şarkı Sözü- Nezaket Sözleri- Nezaket Şarkı Sözü- Nezaketbeni kendime kırdırma gel aklımı bulandırma aseletim hazinemdirken Orhan Ölmez Nezaket Şarkı Sözü- Nezaket Sözleri- Nezaket Şarkı Sözü- Nezaket elaleme güldürme gel aşkı heba etme saygımı ziyan etme dizüstüne çekmüşken gel nezaketşi incitme sabırdaşıyız aslında bekler durur sonunda sonunda kavuşmak varsa üzülmeyiz icabında aşk ehliyiz aslında yanar dururuz uğrunda istediğin el olmaksa yıkılmayız icabında nezaketin zayıflık sanma suskun oldugum aldanma diz üstünde durdugumuz içindir sebebım ol ayağa kaldırma beni kendime küsdürme gel aklımı süründürme aseletim hazinemdirken elaleme güldürme gel aşkı heba etme saygımı ziyan etme dizüstüne çekmüşken gel nezaketi incitme sabırdaşıyız aslında bekler durur sonunda sonunda kavuşmak varsa üzülmeyiz icabında aşk ehliyiz aslında yanar dururuz uğrunda istediğin el olmaksa yıkılmayız icabında nezaketin zayıflık sanma suskun oldugum aldanma diz üstünde durdugumuz içindir sebebım ol ayağa kaldırma |
|