|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
düşün, düşünfatih, gece, kısaparmak, sözü, şarkı |
![]() |
Bu Gece Beni Düşün-Fatih Kısaparmak (Bu Gece Beni Düşün Şarkı Sözü) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Gece Beni Düşün-Fatih Kısaparmak (Bu Gece Beni Düşün Şarkı Sözü)Bu gece beni düşün-Fatih Kısaparmak (Bu gece beni düşün şarkı sözü) Bu gece beni düşün-Fatih Kısaparmak (Bu gece beni düşün şarkı sözü) Bu gece beni düşün Düşün ki gözlerin bulutlansın Sırtlan karanlık altında koyupta giddiğini Düşün ki ciğerin yansın Ben her gece senleyim Bir gecede sen düşün Dün gibi hatırımda Saçlarını okşerken odam zehir gülüşün Sen beni unutamassın Ellere satamassın Kaçmak o kadar kolaymı Kendini altatamassın Bu gece beni düşün yar YAR Seni bekleyen biri var Bu gece beni düşün Yeminlerin utansın Pişmanlığın namlusu Bu gece ansızın yüreğine dayansın Bu gece beni düşün Duvarların ardında Hala resmin duruyor Defolsun mektupların yastığın altında Sen beni unutamassın Ellere satamassın Kaçmak o kadar kolaymı Kendini aldatamassın Bu gece beni düşün yar Seni bekleyen var BU GECE BENİ DÜŞÜN YAR SANA TAPAN BİRİ VAR BU GECE BENİ DÜŞÜN YAR SANA YANAN BİRİ VAR BU GECE BENİ DÜŞÜN YAR YAR SENİ ÖZLEYEN BİRİ VAR BU GECE BENİ DÜŞÜN YAR SENİ BEKLEYEN BİRİ VAR |
![]() |
![]() |
|