|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
davranmadın, eşit, kader, nazik, sözleri, yazılmadın |
![]() |
Kader Kader Sen Bize Nazik Davranmadın Kader Kader Herkese Eşit Yazılmadın Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kader Kader Sen Bize Nazik Davranmadın Kader Kader Herkese Eşit Yazılmadın SözleriKader Kader Sen Bize Nazik Davranmadın Kader Kader Herkese Eşit Yazılmadın Sözleri Kader Kader Sen Bize Nazik Davranmadın Kader Kader Herkese Eşit Yazılmadın Sözleri Sibel Can Terk Edip Gittiğinden Beri Kalbime Lokma Aşk Girmedi Sahipsiz Kaldım Yalan Gibi Bozgunum Senden Bi Nedeni Yandımı Canın Benim Gibi Yaşarken Öldün Mü Mahkum Gibi Hasret Büyür Yüreğimde Paslı Kırık Hançer Gibi Kader Kader Sen Bize Nazik Davranmadın Kader Kader Herkese Eşit Yazılmadın Hayat Hayat Sen Bize Nazik Davranmadın Hayat Hayat Herkese Eşit Yaşlaşmadın SarkiSozlerim ![]() Vageçip Gittiğinden Beri Kalbime Tatlı Söz Değmedi Sessizim Sönmüş Mum Gibi Kalır Paslı Hancer izi Tenim Unuturmu Ellerini Gönlüm Bırakmıyor Sevmişleri Yavaş Yavaş Yaktın Beni Zehirli Bir Hancer Gibi Kader Kader Sen Bize Nazik Davranmadın Kader Kader Herkese Eşit Yazılmadın Hayat Hayat Sen Bize Nazik Davranmadın Hayat Hayat Herkese Eşit Yaklaşmadın Kenan Doğulu İçin için Büyüyor Fırtınam Çığ Gibi Daha Çok Kanıtıyor Aşk Sancıları Bizim için Çalıyor Yalnızlık Çanları Daha Bir Ağlatıyor Aşk Şarkıları Böyle Hüzne Canmı Dayanır Öyle Bakma Kalp Çok Kırılır Böyle Hüzne Canmı Dayanır Öyle Gitme Kalp Çok Yıpranır Sibel Can & Kenan Doğulu Kader Kader Sen Bize Nazik Davranmadın Kader Kader Herkese Eşit Yazılmadın Hayat Hayat Sen Bize Nazik Davranmadın Hayat Hayat Uğraştırma Aşıkları |
![]() |
![]() |
|