Gözlerin Varya Elleri Sımsıcak Hani Ya Derinden Vurur Beni Ya Ömrümü Adarım Tripkolik |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gözlerin Varya Elleri Sımsıcak Hani Ya Derinden Vurur Beni Ya Ömrümü Adarım TripkolikGözlerin Varya Elleri Sımsıcak Hani ya Derinden Vurur Beni ya Ömrümü Adarım Yoluna Tripkolic Gözlerin Varya Elleri Sımsıcak Hani ya Derinden Vurur Beni ya Ömrümü Adarım Tripkolik Tripkolic: gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Sorun Also: bende sevmiştim oysa bende sevmiştim kalbe darbe vurdu önce hayallerimi yitirdim harbe sürdü kelimelerim harpaç oldum harbiden gittin ya helal olsun ızdırabı çeken benim severdi oysaki gözleriyle gerçekten büyülemişti hayatımı hasret nedir bilmezdim özlemezdim bende maviydi hayallerim artık anlamı yok bunların ben sensiz neyleyim gazabı çok büyük aşkının ve nefretinin akarsular dururdu meleğiydi maabedimin gözlerime bak ve olmadığını sende söyle haydi göster nefretini sonkez olsun bitti de bende anlarım ozaman hayallerimin sahteliğini keşke farklı olsa silebilsem geçmişimi artık istemiyorum sensiz bu göz yaşla doldu çaresiz haykırışların cefaların ortasında allahım sen yardım et korkar oldum gölgelerden tıpkı sen gibi aynı ölüm öncesi sessizlik şimdi ise yalnızlığın acı sonuyla yüzleştim ölmek istedim ve sonra kendi canıma kastettim Tripkolic: Sevgilim nerde ah bu gönül ölür be hasreti yakar derinde seninle kalbim mahşerde sorardım kendime istemem ben diye ve sende kalbime vazgeçermi yürekte bıkmadım beklerim sen dön yine severim seninle ölen kalbe seninle söz verdim son nefessin sen severdi yürekte en derinden mutluluk ellerinden dön bebeğim nerdesin sen Kiproo : ellerim ellerinden ayrıLırsa sevgiLi yarın denilen günLer oLmucak belKi beni bırakıp gittinya çaresizim şimdi ne bugün ne yarın güneş doğmucak sanki kaLbe düşen ilk cemrem dudaktaki gizLi hecem sen oLmassan yanımdayaşayamazki bu beden fırtınaLar kopuyo baq savruLuyoruz işte ayrıLık dayandı kapıya sebebi yokken bugünLerim şimdi mutsuz yarınLar umutsuz dilimde tek bi hece söyLüyorum şuğursuz sensiz öLmek istemezdim hicbizaman asLa ama kaybettim kendimi bıraktım boşLuğa şimdi intiharmı etmeLi veya üzüLmeLi ikiLemLer içindeyim Yardım et be sevgiLi geriye dönmüceksin ama unutmadım geçmişi bugünde bekLedim seni geLirsin belKİ imkansız oLan bişey varsa seni unutmaktı seviyorum dediğin söz kaLbe kazındı yeni bi sayfa açaLım hadi unut oLanLarı yaLanda oLsa oyna mutLu ve mesutLarı Tripkolic: gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim Rasas Alvin : Cok uzaktasın sen Sesımı duymazsın belki bende sana uzagım ondandır ya hasretim uzun zaman oLdu bak özLüorumm sevgiLim sensizLik koLay degiL acısını dindiremedim Anlamsız olan hersey benı buldu bnimle kokun dolaşırdı tenımde akıldasın gecemde anlatamazdım güsel gözlerini denizleree hep parlardı böyle yıLdızım gökyüzündeee Zaman saatleriyle yakın oldu ölüm kadar Kaderin prangasıı koptu gitti buraya kadar aartık tükendi bu kalp uzak durun parcalar müdaafa etmeyinn ve bırakın uzun yol var eskidendi yalanlarım halimi biLirmisin herşey zulüm oLuyo vardı benımde ümidim hissederim yoklugunu bitmeyen bi senfoni Allahım yardım eder unutturur belki sana beni gönLümün yarısı yok mahşere kadar acı ömrümden caldıqın gunlerin bedeli yasaklı bana düşman dedın sanki sen çok vefaLııı tamam anladım senı sevmekmiş gunahımm Tripkolic: gözleri varya elleri sımsıcak hani ya derinden vurur beni ya ömrümü adarım yoluna isterim ben seni kalbimde derin yazılı yeri gözleri beni bitirir ah be senden gidemedim |
Gözlerin Varya Elleri Sımsıcak Hani Ya Derinden Vurur Beni Ya Ömrümü Adarım Tripkolik |
09-08-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gözlerin Varya Elleri Sımsıcak Hani Ya Derinden Vurur Beni Ya Ömrümü Adarım TripkolikHastayım bu şarkıyaa Çok güüüüüzeeeeellll :)) SağoL |
09-08-2012 | #3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gözlerin Varya Elleri Sımsıcak Hani Ya Derinden Vurur Beni Ya Ömrümü Adarım TripkolikBende çok seviyorum bunu teşekkürler Güllerin en güzeliiii :utan: |
09-08-2012 | #4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gözlerin Varya Elleri Sımsıcak Hani Ya Derinden Vurur Beni Ya Ömrümü Adarım TripkolikGözlerin Varya Elleri Sımsıcak Hani ya Derinden Vurur Beni ya Ömrümü Adarım Tripkolik GözLeri Var Yha HLL : )) |
09-08-2012 | #5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Gözlerin Varya Elleri Sımsıcak Hani Ya Derinden Vurur Beni Ya Ömrümü Adarım TripkolikGözlerin Varya Elleri Sımsıcak Hani ya Derinden Vurur Beni ya Ömrümü Adarım Tripkolik çok güzel |
|