Sagopa Kajmer - Ardından Bakarım Şarkı Sözü |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Sagopa Kajmer - Ardından Bakarım Şarkı SözüSagopa Kajmer! 2 0 1 0 Sagopa Kajmer - Ardından Bakarım Şarkı SözüMelankolia bebek! Bir hariç ve bir dahil İki cüsse bir kıssa bir hisse Biri uzaklaşır ve biri yanaşır bahse İki göz var biri kuru çöl öteki su dolu kase Bak sürmeli Yunus mutsuz her şey tatsız tuzsuz Hâlim biraz huysuz yaptıkların mahsus Çünkü bildiklerim bana mahsus Budala kuş bu dala konma ve uç sonsuz Bak düştükçe düşesi geliyor yağmur damlalarının ve Sindikçe sinesi geliyor Yunus'un Ama sakinlerin hali pişkin çok yemiş göbekleri şişkin Ahvalim değişkin yerinde durmaz vaktim Geçer gider vedalar Uğultum taban ve en garip tual İçinde ben ve benden bozma yansımalar Ben ve benden sızma hakiki gözyaşı var lan Nakarat(x2) Bu cihanın kayışları kopsun Dönüp duran seyyar dünya ilk istasyonda dursun Dışarıda ıssızlık bensiz, bendeyse yalnızlık ıssız Sen git ardından bakarım Bak dörtlük 5 kardeşle tanıştı Tokat değdiği yeri yaktı Ateşin hâli farklı Gebeşin dili kanlı Medya yanlı ve yanlış her dönme alkış Ben sadece oyum 190 küsür boyum Rap benim en güzel huyum Ben işte buyum Kul Yunus ve meşkûr Sago bak ne güzel uyum Telaşlanma elbet benim de kaynar bir gün suyum Burası mahçupluk mapusu kurmam şart yoluna pusu Haydi kafesimin kükrek aslanı çık dışarı Kurt takliti yap ulu gaddarlar gider aşırı Bırakma beni koru Mönüyü sundum ölümlerden ölüm beğeneceksin Şimdilik susuyorum çok yakında göreceksin Görmek için gözlüğe ihtiyaç duymayacaksın Not: Sago beyaz Michael Jackson Nakarat(x2) Bu cihanın kayışları kopsun Dönüp duran seyyar dünya ilk istasyonda dursun Dışarıda ıssızlık bensiz, bendeyse yalnızlık ıssız Sen git ardından bakarım Sago KafKef! 2-0-1-0 Melankolia! N'aber ahmak! Kafana hiç yedin mi tokmak?! Scratch! Dj Hit Adam! Hit Herif! Hit Herif Sago! Seni Hit Herif! Hah hah hah peace |
|