![]() |
Ferdi Tayfur / Bir Gün Sana Bir Gün Bana Sen Gideli Alev Oldu Bu Yürek Bir Gün Sana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur / Bir Gün Sana Bir Gün Bana Sen Gideli Alev Oldu Bu Yürek Bir Gün SanaFerdi Tayfur / Bir Gün Sana Bir Gün Bana Sen Gideli Alev Oldu Bu Yürek Bir Gün SanaFerdi Tayfur / Bir Gün Sana Bir Gün Bana Sen Gideli Alev Oldu Bu Yürek Bir Gün Sana Bir Gün Sana Bir Gün Bana Sen Gideli Alev Oldu Bu Yürek Bir Gün Sana Bir Gün Bana Yanıyor Sol Yanımda Kan Kırmızı Bir Çiçek Bir Gün Sana Bir Gün Bana Kanıyor Bir Gün Sana Bir Gün Bana Kanıyor Öyle Kolay Değil Unut Demesi Her Köşede Sensizliğin Gölgesi Göz Yaşlarım Bir Ayrılık Çeşmesi Bir Gün Sana Bir Gün Bana Ağliyor Bir Gün Sana Bir Gün Bana Ağliyor Sen Gideli Boyun Büktü Anılar Hergün Bende Sabahlıyor Acılar Selamını Çoktan Kesti Umutlar Bir Gün Sana Bir Gün Bana Küsüyor Bir Gün Sana Bir Gün Bana Küsüyor Öyle Kolay Değil Unut Demesi Her Köşede Sensizliğin Gölgesi öz Yaşlarım Bir Ayrılık Çeşmesi Bir Gün Sana Bir Gün Bana Ağliyor Bir Gün Sana Bir Gün Bana Ağliyor |
![]() |
![]() |
|