![]() |
Enver Yılmaz Şarkı Sözü- Enver Yılmaz Vurdular Beni Şarkı Sözü- Vurdular Beni |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Enver Yılmaz Şarkı Sözü- Enver Yılmaz Vurdular Beni Şarkı Sözü- Vurdular BeniNe Dünden Umut Var Nede Yarından Enver Yılmaz Şarkı Sözü- Enver Yılmaz Vurdular Beni Şarkı Sözü- Vurdular BeniTedirgin Oluyorum Bak Uykularımdan Ne Sevdamdan Gectin Nede Dalımdan ![]() ![]() Cıkmaz Bir Sokakta Vurdular Beni Ne Sevdamdan Gectin Nede Dalımdan ![]() ![]() Arka Mahallede Vurdular Beni Bilmem ki Ben Kime Yanlış Yapmışım Kahpenin Elinde Toz Bırakmışım Sivas Caddesinden İz Bırakmışım Kalleşce Sırtımdan Vurdular Beni Beşinci Caddede İz Bırakmışım Kalleşce Sırtımdan Vurdular Beni Vudular Beni Beni Beni Beni Vurdular Beni Cıkmaz Bir Sokakta Vurdular Beni Arka Mahallede Vurdular Beni Nazlı Yar Cıkmıyor Heran Düşümden Ne Düşmandan Korkum Var Nede Yarından Bir Kalleş Kurşun Girdi Düşümden Cıkmaz Bir Sokakta Vurdular Beni Bir Kalleş Kurşun Girdi Düşümden Arka Mahallede Vurdular Beni Bilmem ki Ben Kime Yanlış Yapmışım Kahpenin Elinde Toz Bırakmışım Sivas Caddesinden İz BIrakmışım Kalleşce Sırtımdan Vurdular Beni Beşinci Caddede İz Bırakmışım Kalleşce Sırtımdan Vurdular Beni Vudular Beni Beni Beni Beni Vurdular Beni Cıkmaz Bir Sokakta Vurdular Beni Arka Mahallede Vurdular Beni Benim Dostumdan Cok Düşmanım Var Arkadaş Beni Korkutmaz Bu Karanlıklar Benim Bu Karanlıklar Ardında Kabus Dolu Bir Yaşantım Var Beni Üşütmez Bu Soğuklar Çünkü Benim Buzdan Da Soğuk Bir Kalbim Var O Gün İçtiştim Yada Çekmiştim Kafam Tam kıyak Biraz Efkarlı Gözlerim Yaşlıydı Hele O Gün Var Ya Gardas O Gün Benim İçin Çok Farklıydı Sahtece Kallesce Ve de Kahpece Sırtımdan Vurdular benı Kardas Sırtımdan vurdular sırtımdan ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|