|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayrıyım, aşk, aşığım, dilencisiyim, ferdi, garip, sevgilimden, tayfur |
![]() |
Ferdi Tayfur - Aşk Dilencisiyim Ben Bir Garip Aşığım Ben Ayrıyım Sevgilimden |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur - Aşk Dilencisiyim Ben Bir Garip Aşığım Ben Ayrıyım SevgilimdenFerdi Tayfur, Aşk Dilencisiyim Ben, Ferdi Tayfur Bir Garip Aşığım Ben, Ferdi Tayfur Ayrıyım Sevgilimden Ferdi Tayfur - Aşk Dilencisiyim Ben Bir Garip Aşığım Ben Ayrıyım Sevgilimden Aşk Dilencisiyim Ben Bir Garip Aşığım Ben Ayrıyım Sevgilimden Bir Garip Aşığım Ben Ayrıyım Sevgilimden Aşk Yolunda Yoruldum Kimse Tutmaz Elimden , Kimse Tutmaz Elimden Aşk Dilencisiyim Ben Kimse Tutmaz Elimden Aşk Dilencisiyim Ben Kimse Tutmaz Elimden Kimse Bilmez Dertlerimi Aşk Yakıyor Yüreğimi Kimse Bilmez Dertlerimi Aşk Yakıyor Yüreğimi Sevgilimin Uğruna Ben Harcadım Gençliğimi , Kaybettim Gençliğimi Aşk Dİlencisiyim Ben Kimse Tutmaz Elimden Aşk Dİlencisiyim Ben Kimse Tutmaz Elimden Kimse Bilmez Dertlerimi Aşk Yakıyor Yüreğimi Kimse Bilmez Dertlerimi Aşk Yakıyor Yüreğimi Sevgilimin Uğruna Ben Harcadım Gençliğimi , Kaybettim Gençliğimi Aşk Dilencisiyim Ben Kimse Tutmaz Elimden Aşk Dilencisiyim Ben Kimse Tutmaz Elimden ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|