|
|
Konu Araçları |
beşinci, kekillibeşinci, mevsim, mevsimmurat, sözü, şarkı |
Beşinci Mevsim-Murat Kekilli(Beşinci Mevsim Şarkı Sözü) |
09-08-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beşinci Mevsim-Murat Kekilli(Beşinci Mevsim Şarkı Sözü)Önce gözlerin vurdu beni Beşinci Mevsim-Murat Kekilli(Beşinci Mevsim Şarkı Sözü)İçmeden sarhoş oldum Ne güzellere gönül verdim Son durağım sen oldun Gül şarap dudaklarınla gül Gül içim filizlensin Yak beni kahve gözlerinle Yak içim serinlesin Gül benim bebegim Gülüm benim filizim Gel benim beşinci mevsimim |
Beşinci Mevsim-Murat Kekilli(Beşinci Mevsim Şarkı Sözü) |
09-08-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beşinci Mevsim-Murat Kekilli(Beşinci Mevsim Şarkı Sözü)Gel Benim Beşinci Mevsimim Gel benim beşinci mevsimim böyle diyordu şarkıBelkide hayatımda ki yerini tarif eden engüzel cümleydiYazı,kışı ilkbaharı ve sonbarı da içinde barındıran ama hepsinden de farklı bir mevsimdinYazın sıcaklığını yaşadık kışın soğukluğunu ilkbaharın tatlı esintisini sonbaharın hüznünü bunların çok ötesinde aşkı yaşattın bana her zaman mutluluk değildi yaşadıklarımız önce ilkbahar geldi seni tanıyınca yüreğime başta kabullenemesemde birdenbire hayatımın bir parçası oldun sonra yaz geldi,güneşin altında ısıttık yüreklerimizi adını koyamasakda sevgiye ve aşka dair ne varsa hesaPsızca sorgulamadan yaşadık beraber Yaşananların adına `AŞK`demedik diyemedik sana göre sorumluluktu bu kelimenin sözlük anlamı ve hayatın boyunca asla kabullenmediN sorumluluklarınıHayatın önüne sunduğu her sorumluluktan kaçtığın gibi aşktanda kaçtın bense seni böyle kabullendim ne büyük bir hata yaptığımı şu an anlıyorum geç biliyorum bunları paylaşmak için keşke karşına çıkıp seni ne çok sevdiğimi ve keşke hayatının neresindeyim ben diyebilseydimşu an aynı şehirde ama birbirizden çok uzaklardayız sonbaharımızı yaşadık ve bitti sevgili esen rüzgar farklı yönlere savurdu ikimizide senden uzaklaştığım an yeniden doğacak seni hatırlamayacaktım unutmak adına ne kadar çırpınsamda dibe battım ve battığım o yerde hep senin yüzün,gördüğüm her kağıtta seni unutmak adına karaladığım ve bir türlü tamamlayamadığım cümlelerBen bu aralar kışı yaşıyorum sevgili senden uzaklarda sen hangi mevsimdesin bilemem |
|