|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afedilmez, cezası, ferdi, gençliğimi, olmak, suçum, tayfuraşkın, yar |
![]() |
Ferdi Tayfur-Aşkın Cezası Afedilmez Suçum Sana Yar Olmak Bütün Gençliğimi Sana |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ferdi Tayfur-Aşkın Cezası Afedilmez Suçum Sana Yar Olmak Bütün Gençliğimi SanaFerdi Tayfur-Aşkın Cezası Afedilmez Suçum Sana Yar Olmak Bütün Gençliğimi Sana Ferdi Tayfur-Aşkın Cezası Afedilmez Suçum Sana Yar Olmak Bütün Gençliğimi Sana Ferdi Tayfur--Aşkın Cezası Afedilmez Suçum Sana Yar Olmak Bütün Gençliğimi Sana Harcamak Ebediyen Seni Bende Yaşamak Aşkın Cezası Aşkın Cezası Benim Çektiklerim Aşkın Cezası Kulağim Sesini Duymak İster Ya Gözlerim Yollara Dalıp Gider Ya Sensiz Nefes Alıp Vermek Var Ya Aşkın Cezası Aşkın Cezası Benim Çektiklerim Aşkın Cezası Aşkın Cezası Aşkın Cezası Senden Çektiklerim Aşkın Cezası Geceler Boyunca Seni Düşünmek Acılar İçinde Seni Beklemek Seni Başkasının Yanında Bilmek Aşkın Cezası Aşkın Cezası Benim Çektiklerim Aşkın Cezası Kulağim Sesini Duymak İster Ya Gözlerim Yollara Dalıp Gider Ya Sensiz Nefes Alıp Vermek Var Ya Aşkın Cezası Aşkın Cezası Benim Çektiklerim Aşkın Cezası Aşkın Cezası Aşkın Cezası Senden Çektiklerim Aşkın Cezası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|