|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aradığını, bilmez, bitmez, candan, dervis, erçetin, yapayalnız, yüründükçe |
![]() |
Candan Erçetin - Yapayalnız -Ne Aradığını Bilmez Bir Dervis Gibi Yüründükçe Bitmez |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Candan Erçetin - Yapayalnız -Ne Aradığını Bilmez Bir Dervis Gibi Yüründükçe BitmezCandan Erçetin - Yapayalnız Candan Erçetin - Yapayalnız -Ne aradığını bilmez bir dervis gibi Yüründükçe bitmez Ne aradığını bilmez bir dervis gibi Yüründükçe bitmez yollarda gezdim Sözleri dinledim sustum sessizliklere Aradım bilmediğimi, bilmediklerimizi İsyanlar gördüm, vardım derinliklere Gördüm bilmediğimi, bilmediklerimizi Aska dair sarkılar söyledim Kah sevildim, kah sevilmedim Ama eller tuttum sıcacık En güzel bakan gözleri gördüm Ben hep sevdim düsünmedim sevdim Dostlarım da oldu düsmanlarım da (günahlarım da oldu sevaplarım da) Ama sorsanız hep yalnız mıydın diye Evet hep yalnız, yapayalnız kendimle Ne aradığımı bildim her dervis gibi Asılmaz denilen yollardan geldim Ne aradığımı buldum her dervis gibi Yollar sonra tekrar kendime vardım Gözlere inandım sustum densizliklere Anladım bilmediğimi bilmediklerimizi Hesaplar gördüm daldım derinliklere Aradım bilmediğimi, bilmediklerimizi |
![]() |
![]() |
|