![]() |
Bir Tek Gün-Hakkı Bulut(Bir Tek Gün Şarkı Sözü)Hakkı Bulutun Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bir Tek Gün-Hakkı Bulut(Bir Tek Gün Şarkı Sözü)Hakkı Bulutun Şarkı SözleriBir Tek Gün-Hakkı Bulut(Bir Tek Gün Şarkı Sözü) Bir Tek Gün-Hakkı Bulut(Bir Tek Gün Şarkı Sözü)Hakkı Bulutun Şarkı Sözleri Ben ömrümce bir tek gün mutluluk bulabildim sadece bir tek gün ne bir hafta ![]() ben ömrümce tekbir gün mutluluk bulabildim sadece bir tek gün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bir tek o gün güneş ![]() bir tek o gün ışık ışık gibi parladı ruhumun derinliklerine bir tek o gün vakıf olabildim varlığımın nedenine ben ömrümce bir tek gün mutluluk bulabildim ![]() hanı ellerin ilk kez ellerime dokunup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hanı kolların boynuma sarılıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hanı sıcacık nefesin yüzümde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() böyle zulmün zalimi olmam ![]() ![]() ben işte ömrümce o bir tek gün mutluluk bulabildim ![]() ![]() ya şimdi ![]() ![]() ![]() ruhumun her zerresinde ama ![]() ![]() unuttum desem yalan ![]() ![]() gözlerim bir tek gün kapanmadı ki hasretsiz canımda ![]() ![]() katlanılmıyor seni elde bilip ![]() vede hakkım olmayanı hakkımmış gibi haksızca sahiplenmek bu ne ağır yük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() umutsuz olduğunu bile bile seni sevmek ![]() ![]() ![]() ![]() ettiğimiz dualar mı tutmuyor ![]() yoksa günaha mı sayıldı sevgimiz ![]() hangi sabırla güç bulayım ![]() ben ömrümce bir tek gün mutluluk bulabildim ![]() ![]() hasretin serilmiş sereserpe yollarımın üstüne özlemlerin çadır açmış ruhumu derinliklerine bırak kulları ![]() ![]() ya ben nasıl dayanayım yokluğuna ![]() ![]() adım attığın her yeri hep aynı gün ![]() ![]() elin değdiği her dalı ![]() ![]() ![]() biliyorum kavuşmak imkansız ![]() ![]() ![]() ya gidilen yerde seni görememek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yaşamak zulüm olsada katlanıyorum ![]() ![]() ![]() Sen yaşama gayem ![]() sen ezelimsin ![]() ![]() ![]() ve yetti be ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|