![]() |
Sagopa Kajmer - Geçmişi Gölgeye Teslim Ettim Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sagopa Kajmer - Geçmişi Gölgeye Teslim Ettim Şarkı SözüVERSE 1 Sagopa Kajmer - Geçmişi Gölgeye Teslim Ettim Şarkı SözüYapılan her savaşta bir çıkar ve de imzalanan her barışta bir zarar var biz, varımızı ortaya koysak yoğumuzla utanırız ![]() der ve sırıtırlar ![]() ![]() seni, kendini geçmişteki geri adımlarından kurtar, ışık ileride parlar ve yamyamlar var burası dar ![]() gelir, notuna göre bedelini öderiz bu geçmişin bu kesin ![]() olmanın anlamı anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi? Ve bu zamanlama, kaderimizin yanlışı ya da doğrusu, olgusu yoktur, kukla duygusu, askıya alınan o insan bulgusu, tekrar edilen o geçmiş döngüsü, karasis örtüsü; gölgelerin emaneti sen misin? Karanlıklar çöktüğünde gömülesi bedelin ve eskide kalan soğuk iklimlerin ![]() attığın tekmenin ya da hiçe saydığın ilahi adaletin bir sonucu olmalı bu da kesin, sen teksin takibinde geçmişin! ![]() ![]() ![]() Nakarat Geçmişi gölgeye teslim ettim ve şimdi gölgeler takibimde,ardımda bir yığın manzara ![]() Sorgusu başladı yarının ufukta gün batmakta, her gelişin bir gidişi meçhule farz arz ederim sorgumu kesin ![]() ![]() VERSE 2 Anlam veremediğim bir yığın manzara peşimize takılmış ve cereyan eden çıkar savaşları kalbimizi yerinden çıkarmış ya barış? ![]() ![]() ![]() öldürebilirsiniz ![]() oluşu simgeler umut katliamı, yarın bir kapıdır ve sen uykudan o kapıdan geçmek için uyanırsın ![]() Tanrılar akıbetini sorgular, bulgular yargılar bir oyun gibidir adı yaşamaktır, ölümse oyunun sonudur ![]() ![]() kendini oyunun listesinden, simgelerde saklanır gidişinin nedeni ve her geçmiş gölgelere emanet edilir, gelecek sansüre maruz kalmış,belirsizdir ![]() gölgelerdir ![]() ![]() ettim ve şimdi gölgeler takibimde,ardımda bir yığın manzara, sorgusu başladı ![]() |
![]() |
![]() |
|