|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bağlama, bağlamalatif, doğan, doğaneşarbını, eşarbını, sözülatif, yan, şarkı |
![]() |
Eşarbını Yan Bağlama-Latif Doğan(Eşarbını Yan Bağlama Şarkı Sözü)Latif Doğan Şarkı Sö |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eşarbını Yan Bağlama-Latif Doğan(Eşarbını Yan Bağlama Şarkı Sözü)Latif Doğan Şarkı SöEşarbını Yan Bağlama-Latif Doğan(Eşarbını Yan Bağlama şarkı sözü) Eşarbını Yan Bağlama-Latif Doğan(Eşarbını Yan Bağlama şarkı sözü)Latif Doğan Şarkı Sö Eşarbını Yan Bağlama Şarkı Sözü Eşarbını yan bağlama x 2 Ben söyleyim sen ağlama Zalım anan bana vermez x 2 Oturup sen ağlama, yüreğimi sen dağlama Vay vay vay vay vay Hele nolur nolur nolur x 2 Güzel benim olsan nolur, kız sen benim olsan nolur Vay vay vay vay vay Harı ince geçilmiyor x 2 Su mudanı biçilmiyor Bana yardan geçti yollar x 2 Yar şirindir geçilmiyor x 2 Vay vay vay vay vay Hele nolur nolur nolur x 2 Güzel benim olsan nolur, kız sen benim olsan nolur Vay vay vay vay vay Ağaçlarda dal olaydım x 2 Petek petek bal olaydım Bana göre yar mı yoktur x 2 İsterim ki sen olaydın x 2 Vay vay vay vay vay Hele nolur nolur nolur x 2 Güzel benim olsan nolur, kız sen benim olsan nolur Vay vay vay vay vay |
![]() |
![]() |
|