![]() |
Rüzgar - Söyleyemem - Türkçe Şarkı Sözleri Dar Gelir Oldu Artık Bu Şehir Bana Bırak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rüzgar - Söyleyemem - Türkçe Şarkı Sözleri Dar Gelir Oldu Artık Bu Şehir Bana BırakRüzgar - Söyleyemem - Türkçe Şarkı Sözleri Dar gelir oldu artık bu şehir bana Rüzgar - Söyleyemem - Türkçe Şarkı Sözleri Dar gelir oldu artık bu şehir bana Bırak Bırakıp gideceğim çok uzaklara Ellerim uzanır tutmaz Gözlerim bakar görmez Sözler çağırır duyulmaz Seni sevdiğimi Sana söyleyemem |
![]() |
![]() |
![]() |
Rüzgar - Söyleyemem - Türkçe Şarkı Sözleri Dar Gelir Oldu Artık Bu Şehir Bana Bırak |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rüzgar - Söyleyemem - Türkçe Şarkı Sözleri Dar Gelir Oldu Artık Bu Şehir Bana Bırakbu şarkının mp3 ünü arıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Rüzgar - Söyleyemem - Türkçe Şarkı Sözleri Dar Gelir Oldu Artık Bu Şehir Bana BırakAlıntı: blueways2002´isimli üyeden Alıntı bu şarkının mp3 ünü arıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mp3 dağıtımı forumumuzda yasak kusura bakmayınız ![]() |
![]() |
![]() |
|