|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
eyüphan, olmayınca, sözü, şarkı |
![]() |
Eyüphan Şarkı Sözü- Eyüphan Sen Olmayınca Şarkı Sözü- Sen Olmayınca Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Eyüphan Şarkı Sözü- Eyüphan Sen Olmayınca Şarkı Sözü- Sen Olmayınca Şarkı SözüHasretini Cekiyorum, Ben Senin GüLüm ![]() Eyüphan Şarkı Sözü- Eyüphan Sen Olmayınca Şarkı Sözü- Sen Olmayınca Şarkı Sözü Unutmadim Unutamam, Seni Ben GüLüm ![]() Atesten GömLek Giyimisim, Yaniyor Icim ![]() ÖyLe Bir Derde Düsdüm Ki, Kan AgLar Gözüm ![]() Atesten GömLek Giyimisim, Yaniyor Icim ![]() ÖyLe Bir Derde Düsdüm Ki, Kan AgLar Gözüm ![]() Yok Gözüm Parada, PuLda ![]() Ne Söhretde, Nede Samda ![]() Dünya DoLu, Benim OLsa ![]() Neye Yarar, Neye Yara ![]() Sen oLmayinca ![]() Dünya DoLu, Benim OLsa ![]() Neye Yarar, Neye Yara ![]() Sen oLmayinca ![]() DoktorLar Care BuLmadi, HaLine GüLüm ![]() ILacLar Derman OLmadi, Derdine GüLüm ![]() AzraiL Ayirdi Bizi, Yaniyor Icim ![]() Sastim Derde iLe, Kan AgLar Gözüm ![]() AzraiL Ayirdi Bizi, Yaniyor Icim ![]() Sastim Derde iLe, Kan AgLar Gözüm ![]() Yok Gözüm Parada, PuLda ![]() Ne Söhretde, Nede Samda ![]() Dünya DoLu, Benim OLsa ![]() Neye Yarar, Neye Yara ![]() Sen oLmayinca ![]() Dünya DoLu, Benim OLsa ![]() Neye Yarar, Neye Yara ![]() Sen oLmayinca ![]() |
![]() |
![]() |
|