Osman Öztunç Ölüm Şarkısı Sözleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Osman Öztunç Ölüm Şarkısı SözleriGün Doğacak Osman Öztunç Ölüm Şarkısı Sözleri Gün Doğacak Gün Doğacak Gün, Gün Doğacak Gün Doğacak Gün Doğacak Gün, Çıkma benim bahtı karam gece yarısı, Yağar yağmur rüzgar söyler, Ölüm Şarkısı, Çıkma benim bahtı karam gece yarısı, Yağar yağmur rüzgar söyler, Ölüm Şarkısı, Sevda gözünü gül korur vaay vay, Sağ yanımı dar ağacında, Bir yanıma ferman vurur ooooff, Hilal yıldızlar kucağında Sevda gözünü gül korur vaay vay, Sağ yanımı dar ağacında, Bir yanıma ferman vurur ooooff, Hilal yıldızlar kucağında Gün Doğacak Gün Doğacak Gün Doğacak Gün, Gün Doğacak Gün Doğacak Gün Doğacak Gün, Lanet olsun ,Lanet olsun kara ellere, Sırtımıza coplar indi hergün kaç kere Lanet olsun ,Lanet olsun kara ellere, Sırtımıza coplar indi hergün kaç kere Şu sevdamı Allah bilir vaaay vay, Sağ yanımı hal nazarında Asın beni kim ne bilir vaay vay Çamlıbel'in Mal Pazarında, Şu sevdamı Rabbim bilir vaay vay, Sağ yanımı hal nazarında, Asın beni kim ne bilir ooof, Çamlıbel'in Mal Pazarında |
|
|
|