![]() |
Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Ayrılık Yoktu Hani Şarkı Sözü- Ayrılık Yoktu Hani Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Ayrılık Yoktu Hani Şarkı Sözü- Ayrılık Yoktu Hani Sözlericenneti gorur olmustum sanki senin gozlerinde Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Ayrılık Yoktu Hani Şarkı Sözü- Ayrılık Yoktu Hani Sözleri yeniden hayat bulmustum seni ilk gordugumde hayallere dalmistim seni gordugum o gece zamanin gecmesini hic istemememistim ki aslinda yalan asklara bundan sonra tovbe icimdeki sevgiyi bilmemis olsanda beni artik gormek istemesende pesini birakacagimi sangin hadi soyle ayrilik yok demistik ya aska baslamadan once oysa benden simdi ayrilik soylesen bana keske mutluluga ulasamadim birakip gittin beni yaban ellere ne hayaller kurmustuk ya seninle hepsi kaldi geride ben artik baskasini sevmemde yeminim var sende gecirdigimiz once guzel gunler geride kaldi biktim usandim zaman geciyor ama durmak bilmez su akar yerini bulur ama sen bulamazsin yanar dag gibi yaniyorum ben birak artik gecmisi gelecege baksana aglamak ne fayda her saniyemde hep sen varsin gulum dinle bak bu sarkimi yine sana yazdim seni sevdigimi yine ben kanitladim sen gittiginde kalbimi ben sende biraktim yillarca omrum boyunca birak o sende kalsin yeminim vardi ya hani sende ![]() ![]() bu kalbim senden asla kopamaz sen benden ayri olmus olsanda bu beden senden asla ayrilmaz birak kalbim sende emanet kalsin su akar yerini bulur ama sen hic bulamazsin sen hic bulamazsin ![]() ![]() dinle bak bu sarkimi sana yine yazdim seni sevdigimi ben yine kanitladim sen gittiginde kalbimi ben sende biraktim yillarca omrum boyunca birak o sende kalsin |
![]() |
![]() |
|