|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ayrılıktan, qarizma, sözleri, sözü, yana, şarkı |
![]() |
Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Ayrılıktan Bu Yana Şarkı Sözü- Ayrılıktan Bu Yana Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Ayrılıktan Bu Yana Şarkı Sözü- Ayrılıktan Bu Yana SözleriAyrılıktan Bu Yana Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Ayrılıktan Bu Yana Şarkı Sözü- Ayrılıktan Bu Yana Sözleri Küskünüm Geçen Zamana Başkalarımı Girdi Şimdi Araya Tek İsteğim Var Bunu Dinle Sende İnim İnim İnle İnceldiği Yerden Kopsun Ararsın Günün Birinde Günlerim Geçmediki Böyle Sensiz Beni Bırakıp Gitsende Habersiz Seni Silsemde Kollarımda Kaldı Hep İz iz iz Gittiğin O Günden Beri Durdu Dünyam Geçmedi Zaman Gözlerine Ah Bir Son Kez Baksam Ne Yapsam? Ben Artık Ağlamam Çok Sevdim Sevilmedim Pes Etti Kalbim Kalbimdeki Acım İnan Dinmedi O Kadar Çok Sevmiştimki Değermiydi Bunu Bilmemki Bu Bende Hep Bir Soru İşareti Sana Olan Sevgim Yetmedi Belli Bu Yükü Kaldıramadımki Ben Seni Ben Yeniden Sevemem Acılarım Dinmedi,Derdimde Bitmedi Kaderimi Ben Ben Ben Yazmadımki Bu Acı Bitermi?Giden Gelirmi? Bir Zalimi Sevdim O Beni Sevmedi Çok Değer Verdim Değerimi Bilmedi Kestik Damarı Gözlerde Yaşlı Güneşim Battı Bitmediki Bu Acı Kalbimde Bir Sancı Yüreğim Yandı Nakarat[x2] Ayrılıktan Bu Yana Küskünüm Geçen Zamana Başkalarımı Girdi Şimdi Araya Tek İsteğim Var Bunu Dinle Sende İnim İnim İnle İnceldiği Yerden Kopsun Ararsın Günün Birinde Beni Sana Bağlayan Her Yolu Yürüdüm Kalbime Hedef Olan Seni Yine Görürüm Deli Gibi Sevdan Çıkmaz İçimden Seni Seve Seve Eridim Bide Bilsen Beni Kapı Kapı Arar Olacaksın Sen Bana Tapa Tapa Mahvolacaksın Sen İnanamam Acı Bana Kalsın Bitti Aşk Köprüsünüde Çoktan Geçtim Kaç Kere Geldim YÜz Vermedin Endişe Sardı Bu Gönlümü Sevmedin Eskide Kaldı Bu Aşk Benim İçin Öldü Haberin Yok Mezarını Sen Gömdün Ne Diye İnanmışın Sahte GÜlüşüne İçindeki Şeytan Çıktı Yeryüzüne Derbederim Vede Selsefilim Ben Çaresizim Ama Bak Dertsizim Çoğu Zaman Uyumadım Hep Seni Düşündüm Gönlümü Sana Nasıl Verdim Diye Üzüldüm Boşa Çabalamasana Kapalı Bu Kalbim Mazide Kaldı Ve Yoksun Benim İçin Sakin Ola Bidahada Beni Aramayasın Tadı Tuzu Kalmadı Herkez Yol Alsın Senin İçin Yanıp Tutuşan Bu Beni İstemedin Yolun Açık Olsun Güle Güle Bebeğim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|