|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bil, gümit, kral, qarizma, seninleyim, sözleri, sözü, şarkı |
![]() |
Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Bil Ki Seninleyim (Ft. Dj Kral & G-Ümit) Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Bil Ki Seninleyim (Ft. Dj Kral & G-Ümit) SözleriSensin Benim Tek Özlemim, Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Bil ki Seninleyim (ft ![]() Sensin Benim Canim, Sana muhtaç Olan Biriyim, Sen Olmazsan Neyleyim ? Bil ki Seninleyim, Yaşama Sebebim ![]() ![]() Ben Seni Ölene Kadar Beklerim, Adini Yüreğimden Silip Geçer miyim ? Bizim Aşkımız Bitmesin, Bir Ömür Boyu Seni Seveyim, Seninle Yaşamayı Her Gece Hayal Ederim ![]() ![]() Sensin Benim Tek Özlemim, Sensin Benim Canim, Sana muhtaç Olan Biriyim, Sen Olmazsan Neyleyim ? Bil ki seninleyim, Yaşama Sebebim ![]() ![]() Senin için Ağladım, Her Gün, Her Gece ![]() Sen Benim Kalbimdesin, Sana Ben Ömrümü Verdim, Sensiz Bir Gün Gülemedim, Senden Başkasını Sevebilir miyim ?? Karanlıklara Beni Koyup Gittin, Giderken Geriye Dönmedin ![]() ![]() Allah' ima Dualar Ettim, inşallah Bir gün Bana Geri Döneceksin ![]() ![]() Sensin Benim Özlemim, Yaşama Sebebim, Sana Muhtaç Olan Biriyim, Sen Olmazsan Ben Bu Dünyayı Neyleyim ? Yalanların içinde Seni Sevmek Tek Gerçeğim ![]() ![]() Bir Zalim için Günlerimi Harap Eder miyim ? Sen Benimsin, Bende Senin Anla Artik, Aşkım Sensin ![]() ![]() Dağları Delerim Senin için, Sen Gidersen Ben Bu Dünyanın Kahrını çeker miyim, Sen Benim Kalbimde Sönmeyen Ateşimsin, Dünya Döndükçe Ben Hep Seninleyim, Senden Başkasını Görmüyor Bu Kara Gözlerim ![]() ![]() Ben Seni Ölene Kadar Beklerim, Adini Yüreğimden Silip Geçer miyim ?? Sensin Benim Tek Özlemim, Sensin Benim Canim, Sana Muhtaç Olan Biriyim, Sen Olmazsan Neyleyim ? Bil ki Seninleyim, Yaşama Sebebim ![]() ![]() Sensin Benim Tek Özlemim, Sensin Benim Canim, Sana Muhtaç Olan Biriyim, Sen Olmazsın Neyleyim ? Bil ki Seninleyim, Yaşama Sebebim ![]() ![]() Senin için ağladım, Her Gün, Her Gece ![]() Sen Benim Kalbimdesin, Sana Ben Ömrümü Verdim, Sensiz Bir Gün Gülemedim, Senden Başkasını Sevebilir miyim ?? Karanlıklara Beni Koyup Gittin, Giderken Geriye Dönmedin ![]() ![]() Allah' ima Dualar Ettim, inşallah Bir gün Bana Geri Döneceksin ![]() ![]() Sensin Benim Özlemim, Yaşama Sebebim, Sana Muhtaç Olan Biriyim, Sen Olmazsan Ben Bu Dünyayı Neyleyim ? Yalanların içinde Seni Sevmek Tek Gerçeğim ![]() ![]() Bir Zalim için Günlerimi Harap Eder miyim ? Sen Benimsin, Bende Senin Anla Artik, Aşkım Sensin ![]() ![]() Dağları Delerim Senin için, Sen Gidersen Ben Bu Dünyanın Kahrını çeker mıyım, Sen Benim Kalbimde Sönmeyen Ateşimsin, Dünya Döndükçe Ben Hep Seninleyim, Senden Başkasını Görmüyor Bu Kara Gözlerim ![]() ![]() Ben Seni Ölene Kadar Beklerim, Adini Yüreğimden Silip Geçer miyim ?? Sensin Benim Tek Özlemim, Sensin Benim Canim, Sana Muhtaç Olan Biriyim, Sen Olmazsan Neyleyim ? Bil ki Seninleyim, Yaşama Sebebim ![]() ![]() Sensin Benim Tek Özlemim, Sensin Benim Canim, Sana Muhtaç Olan Biriyim, Sen Olmazsan Neyleyim ? Bil ki Seninleyim, |
![]() |
![]() |
|