Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Kalbim Ellerinde Şarkı Sözü- Kalbim Ellerinde Sözleri |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Kalbim Ellerinde Şarkı Sözü- Kalbim Ellerinde SözleriYeaH QaRizMa _ Mc Locco , Memo, Ümit Tanyıldız Ve dj KraL Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Kalbim Ellerinde Şarkı Sözü- Kalbim Ellerinde Sözleri Sadece ben seni sevdim dinle beni bebegim ![]() Solmayan cicegim dikkat et yüregime ![]() Bak hadi gözlerime yine senin ismin yazili bu gönlümde ![]() Senden baskasi girebilirmi bu kalbime? ![]() Kursun gibi vurmustun beni sözlerinle ![]() Simdi yaniyorum yine kalbim ellerinde ![]() Tek sen vardin benim hayallerimde ![]() Senden eser kalmadi yine kadehimde ![]() Meyhanede iciyorum yine ![]() İçtim Çektim İçime Bu Gece Sorular sordum aynada kendime ![]() Nefret ettim ne gecti elime ![]() Isyanım belli bu lanet kaderime ![]() Senin gelmeni bekledim senelerce ![]() Tatli gülüsün gözlerimin önünde ![]() Senin resmini cizdim kalbime ![]() Sen güllere özenme ![]() Güller sana özensin ![]() Üzme tatli canini ![]() Sen güllerdende güzelsin ![]() Sevgi kadar özgür ![]() Özgürlük kadar özelsin ![]() Sensiz olmuyor bebegim ![]() Sensiz cekilmez bu derdin ![]() Sensiz olmuyor birtanem ![]() Sen güllere özenme ![]() Güller sana özensin ![]() Sensizim birtanem ![]() Avuclarimi actim bir duayla ![]() Allah'im yardim et bana ![]() Insallah kavusurum ben ona ![]() Ümitlerim tükeniyor birtanem burada ![]() Bir gülüsün bana yeterli bunu sakin unutma ![]() Keske ulasabilsem sana ![]() Seven insan gelir yanima ![]() Seni sevdim hayatim boyunca ![]() Ömrümü seninle gecirecegim ![]() Sen benim yasama sebebimsin ![]() Öyle özelsin benim icin ![]() Gülüm sensiz ben ne yaparim ederim ![]() Sen benim icin o kadar degerlisin ![]() ![]() Seni ben ölümüne sevdim ![]() Hep yollarini gözledim dert etmedim Hani nerdesin? ![]() Kalbimi Bir Tek sana verdim ![]() Sen varya sen beni kendine asik ettin ![]() Sensiz yasamakmi? ![]() Hayir hic düsünmedim![]() Sen varya sen bütün hayatimi tersine cevirdin ![]() Seni sevdikten sonra hayatin anlamini anladim ![]() Karanlık Dünya Tadıma Yaşama Belalım dünyami aydinlatan Güneşim Sensiz olmuyor bebegim ![]() Sensiz cekilmez bu derdin ![]() Sensiz olmuyor birtanem ![]() Sen güllere özenme ![]() Güller sana özensin ![]() Sensizim birtanem ![]() Senin gelmeni bekledim senelerce ![]() Tatli gülüsün gözlerimin önünde ![]() Senin resmini cizdim kalbime ![]() Sen güllere özenme ![]() Güller sana özensin ![]() SANA! ![]() ![]() |
|
|
|