![]() |
Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Sebepsiz Boş Yere Şarkı Sözü- Sebepsiz Boş Yere Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Sebepsiz Boş Yere Şarkı Sözü- Sebepsiz Boş Yere SözleriSebebsiz Boşyere Ayrilacaksan, Kurdugum Düşleri Qarizma Şarkı Sözü- Qarizma Sebepsiz Boş Yere Şarkı Sözü- Sebepsiz Boş Yere Sözleri Karartacaksan, Bu Aşkin Sonunda Dertli Kalirsam, Seninle Bi Ömür Düşman Olurum ![]() ![]() Bir Güzelin Gözlerine Ben Kapilmiştim ![]() Neye Yararki Yalan Sözlere Aldanmişim ![]() ![]() ![]() ![]() Ihanet Etmesine Ragmen UNUTAMADIM, Bu Parcayi Yine BEn Aglayarak Yazdim ![]() Senin Sayfani Hala Kapatamadimki, Kalbimdesin ![]() ![]() ![]() Kurmu$ Oldugum Hayaller Gerceklesmedi, Ayrilmamiz Icin Bir Neden Yoktuki!!!! Gözlerim Senden Baskasini Inan Görmüyor ![]() ![]() Unutmak Istiyorum Ama Kalbim Buna ENGEL oluyor Ayri olabiliriz ama ![]() ![]() SENI SEVIYORUM ![]() ![]() ![]() Unutamadim ![]() ![]() ![]() Koy Elini Kalbine Azda Olsa BEni Düsün! GÜNLERIM SENSIZ GECIYOR ![]() ![]() ![]() Düsünsene Senin Icin Neler Yaptim Ben GüLüM ![]() ![]() ![]() Agla Gözlerim Agla! Sevdigin Kişi Baska Ellerde! Seni Başkalarinla Unuttum Desende, HALA SEVGIN VAR ICIMDE ![]() ![]() Kalbim SENDEYKEN Nasil Vazgecerim Söylesene ![]() ![]() Pes Etmedim, Gün Gelir Belki Geri Dönersin ![]() ![]() O Günü Hep Bekleyecegim! Bana Seni Unuttum Demistin ![]() ![]() Sen Beni Sevmedinki Unutsan ![]() ![]() Durmaz Kanayan Yaram Sevgin Yalan!! Sebebsiz Boşyere Ayrilacaksan, Kurdugum Düşleri Karartacaksan, Bu Aşkin Sonunda Dertli Kalirsam, Seninle Bi Ömür Düşman Olurum ![]() ![]() Inan ![]() ![]() ![]() ![]() Ben Bu Zamana Kadar TEK SENINLE HAYAL KURMUSTUM ![]() GüLüm Benim ![]() Beni Sevginle Birzamanlar Ayakta Tutuyordun ![]() Ama Simdi ![]() ![]() ![]() Senden Baskasini Seversem Eger ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() HAYATIM SON BULSUN ![]() ![]() ![]() Öyle Cok ![]() ![]() ![]() Kelimeler Yetmezdi ![]() ![]() Ama Sen ![]() ![]() Sunu Bilki! Vazgecmeyecegm ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|