Ne Yaptım Ben Sana-Hakkı Bulut(Ne Yaptım Ben Sana Şarkı Sözü)Hakkı Bulutun |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Ne Yaptım Ben Sana-Hakkı Bulut(Ne Yaptım Ben Sana Şarkı Sözü)Hakkı BulutunNe Yaptım Ben Sana-Hakkı Bulut(Ne Yaptım Ben Sana Şarkı Sözü) Ne Yaptım Ben Sana-Hakkı Bulut(Ne Yaptım Ben Sana Şarkı Sözü)Hakkı Bulutun ömrümün manası ![]() Hayatımın gayesi![]() itraf etsem etmesemde bunca yıldır"acaba bu sevgiye değermiydı bu ![]() " dediğim![]() ![]() Ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() !Yinede yüreğimden söküp atamadığım kalbimin hicran yarası,hicran yarasımin hicran yarasıkeşkede o yılları ,hiç ama hiç yaşamamış olsaydık ve izleri bu güne taşınmamış olsa idi o günlerin ![]() keşkede o bakışlarda ,hiç ama hiç birleşmemiş olsaydık ve ruhumu yerinden sökmemiş olsa idi o güzel gözlerin ![]() ömrüm ömrüm![]() Hiç mi manası yok![]() hiç mi anlamı yok duyduğun bunca feryat bunca haykırışın![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kimdir bu be kimdir ,,Kim :? hangi nedendir seni benden böylesine uzak tutan izahı ne böyle duyarsız davranışın![]() ?Gittiğin günden beri öylesine koptum ki hayattan ![]() tutunmak öylesine zor ki yaşama![]() ![]() ah ![]() ![]() bir bilebilsen nasıl mutluluğa kavuşurum![]() ![]() nasıl can gelir yeniden canıma bir anda çıkabilsen karşıma![]() Biliyormusun kaderim ![]() ![]() bunlar değil,, bunlar değil beni her an ağlatan , zamanlı yada zamansız ta derinlerden hıçkırtanBunlar değil güzel varlığım vallahi bunlar değil ,bunlar değil bana her gün en acı ölümlerden de beter ölümleri arattıranHani şu bilinmemezlığın şu cevapsızlığın yok mu ![]() ![]() Hani bunca haykırışıma tek bir yanıt dahi vermemezliğin,suskunluğun yok mu ![]() ![]() Beni çıldırtan işte bu bu bu budur çocuklar gibi her an ağlatan![]() ![]() "Burdayım ayattayım " diyebilmek bu kadar ağır bu kadar zor mu![]() ?Öylesine ürpertiyorki beynimde ki endişelerim , hissettiğim korkum, Ya sen bu dünyada değilmisin ![]() ![]() ömrüm,hayatım , varlığım ,ruhum![]() ?yok yaşıyorsan eğer ![]() bu ne kin![]() ![]() bu ne öfke![]() ne yaptım ben sana ne ne ne![]() ![]() Allaha revamıdır , böylesine zulm etmen ,taparcasına seni sevene ?Biliyormusun kainatım ![]() Bu aşkın sırrını ögrenen belki beni ayıplıyacak,belki de suçlu görecek ![]() Herkes kendi değer yarğılarınca yargılayıp ![]() belkide bu adam cehennemliktir diyecekvarsın desinler be ![]() ![]() ![]() Ne çare ki herkes her şeyi biliyor,biliyorda… bilmiyor ruhumun fırtınasını kalbimin ağrısını Herkes her şeyi hissediyor hissediyorda da![]() ![]() hissedemiyorlar yüreğimde yarattığın o yangının sonrasınıBeni bir tek sen anlarsın sen sen ![]() ne çareki sende ya bu dünyada yoksun bilmiyorsun verdiğin Hasretin ruhumda yarattığı azabın zerresini![]() ![]() ![]() ![]() Yada kalbin taş kesilmiş insafsızca karartıp duruyorsun hergün hayatımın umut çırasını ![]() ![]() ![]() varlığımın yaşam çırasını ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|