|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
cumhuriyet, kalbimin, orta, yalın, yerinde |
![]() |
Yalın - Cumhuriyet Kalbimin Orta Yerinde Bu Nasıl Bi Cumhuriyet... Senin Ki Nasıl |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalın - Cumhuriyet Kalbimin Orta Yerinde Bu Nasıl Bi Cumhuriyet... Senin Ki NasılYalın - Cumhuriyet Kalbimin orta yerinde bu nasıl bi cumhuriyet ![]() ![]() ![]() Yalın - Cumhuriyet Kalbimin orta yerinde bu nasıl bi cumhuriyet ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet Kalbimin orta yerinde bu nasıl bi cumhuriyet ![]() ![]() ![]() Senin ki nasıl bir hakimiyet ![]() ![]() ![]() Ben anlamadım ![]() ![]() ![]() Sustum sustum sonunda dayanamadım ![]() ![]() ![]() Aşkmısın dertmisin yoksa canına susamak mı benim ki ![]() ![]() ![]() Hayatı kovalamak mı dörtnala bu evden ![]() ![]() ![]() Uyudum uyandım hala anlamadım ![]() ![]() ![]() Aşktan adam misali ![]() ![]() ![]() Acıdan nefes alamazken ![]() ![]() ![]() Önümde günler geçiyor ![]() ![]() ![]() Sen hala aynı yerde ![]() ![]() ![]() Sarılmak anlamlanmıştı ![]() ![]() ![]() Seninle hayat oyalanmıştı ![]() ![]() ![]() Ne gündüzün gecenin farkında ![]() ![]() ![]() Şimdi hepsini geri verin bana ![]() ![]() ![]() Kalbimin orta yerinde bu nasıl bi cumhuriyet ![]() ![]() ![]() Senin ki nasıl bir hakimiyet ![]() ![]() ![]() Ben anlamadım ![]() ![]() ![]() Sustum sustum sonunda dayanamadım ![]() ![]() ![]() Aşkmısın dertmisin yoksa canına susamak mı benim ki ![]() ![]() ![]() Hayatı kovalamak mı dörtnala bu evden ![]() ![]() ![]() Uyudum uyandım hala anlamadım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|