![]() |
Anladım Senin Bana Döneceğin Yok Şarkı Sözü- Tuna Tabu Anladım Senin Bana Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anladım Senin Bana Döneceğin Yok Şarkı Sözü- Tuna Tabu Anladım Senin Bana Şarkı SözüAnladım senin bana döneceğin yok perişan halimi göreceğin yok, AnLadım Senin Bana Döneceğin Yok Şarkı Sözü- Tuna Tabu AnLadım Senin Bana Şarkı SözüAğladım çare olmadı haykırdım olmadı, El açtım dualar ettim kabul olmadı, Seni sevip sensiz yaşamakmış benim kaderim, Anladım senin bana döneceğin yok perişan halimi göreceğin yok, “Seni sevip sensiz yaşamakmış benim kaderim, Anladım senin bana döneceğin yok perişan halimi göreceğin yok, Sanmaki sen bensiz huzur bulacaksın 1 ömür böyle nasıl yaşayacaksın” Sensiz geçen her gün haram olurken anılar perde perde karşımda dururken, Bensizlik hançer gibi sinende dururken sanmaki sen bensiz huzur bulacaksın, 1ömür böyle nasıl yaşayacaksın… Anladım senin bana döneceğin yok perişan halimi göreceğin yok ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Anladım Senin Bana Döneceğin Yok Şarkı Sözü- Tuna Tabu Anladım Senin Bana Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anladım Senin Bana Döneceğin Yok Şarkı Sözü- Tuna Tabu Anladım Senin Bana Şarkı SözüAnladım Senin Bana Döneceğin Yok Perişan Halimi Göreceğin Yok Ağladım Çare Olmadı Haykırdım Olmadı El Açtım Dualar Ettim Kabul Olmadı Seni Sevip Sensiz Yaşamakmış Benim Kaderim Anladım Senin Bana Döneceğin Yok Perişan Halimi Göreceğin Yok “Seni Sevip Sensiz Yaşamakmış Benim Kaderim Anladım Senin Bana Döneceğin Yok Perişan Halimi Göreceğin Yok Sanmaki Sen Bensiz Huzur Bulacaksın 1 Ömür Böyle Nasıl Yaşayacaksın” Sensiz Geçen Her Gün Haram Olurken Anılar Perde Perde Karşımda Dururken Bensizlik Hançer Gibi Sinende Dururken Sanmaki Sen Bensiz Huzur Bulacaksın 1ömür Böyle Nasıl Yaşayacaksın… |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anladım Senin Bana Döneceğin Yok Şarkı Sözü- Tuna Tabu Anladım Senin Bana Şarkı SözüŞiir: Seni Sevip Sensiz Yaşamakmış Benim Kaderim AnLadım AnLadım Senin Bana Döneceğin Yok Perişan HaLimi Göreceğin Yok Sanmaki Sen Bensiz Huzur BuLacaksın Bir Ömür Bir Ömür BöyLe NasıL Yaşacaksın ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|