Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Kültür - San'at & Eğitim > Üniversiteler & Kampüsler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
hakkında, kadir, üniversitesi

Kadir Has Üniversitesi Hakkında

Eski 09-08-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Kadir Has Üniversitesi Hakkında

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ
Kadİr has Ünİversİtesİ Hakkında

KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ

KİMLİK KARTI:
Kuruluşu: 1997
Rektör: Prof Dr Ergür Tütüncüoğlu
İletişim bilgileri: Kadir Has Üniversitesi Vefa Bey Sk No: 5 Gayrettepe- İstanbul
Tel: 0 212 275 36 93
Faks: 275 61 08
Öğrenim dili: İngilizce ağırlıklı
Türü: Vakıf

AKADEMİK PROFİL:
Fakülte sayısı: 1
Enstitü: 4
Öğrenci sayısı: 475

Kadir Has üniversitesi, Gayrettepe, Selimpaşa ve Cibali Kampüsleri'nde eğitim - öğretim veriyor Üniversite öğrencilerinin sosyal aktivitelerde bulunabilmeleri için, tüm kampüslerde, spor alanları ile sanatsal çalışmalar için bir tiyatro salonu bulunuyor Ara insan gücü yetiştirilmesine önem veren üniversitede, tıp fakültesi ve hemşirelik yüksekokulu da, ileri teknolojiyle donatılmış, öğrencilere staj imkanları ayarlanmıştır Üniversitede öğrenim gören öğrenciler, çeşitli kuruluşlardan ve üniversitenin burslu bölümlerinden burs alabilirler

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com