|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bulgaristan, eğitim, eğitimi, koşulları, sınavsız, universite, universiteleri |
![]() |
Bulgaristan Universiteleri Ve Eğitim Koşulları ( Sınavsız Universite Eğitimi ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bulgaristan Universiteleri Ve Eğitim Koşulları ( Sınavsız Universite Eğitimi )ÖSS ŞARTI ARANMADAN Bulgaristan Universiteleri Ve Eğitim Koşulları ( Sınavsız Universite Eğitimi ) BULGARİSTAN'DA EĞİTİM ![]() ![]() Bulgaristan üniversitelerinden mezun olan öğrenciler hem mezun oldukları üniversitelerden hem de Avrupa Birliği'nin diplomasını almaya hak kazanacaklar ![]() ![]() ![]() Türkiye dahil bütün Avrupa ülkelerinde ve dünyadaki birçok ülkede çalışma hakkı ![]() ![]() ![]() Alınan diplomaların Türkiye'de denkliği var!!! İstanbul'a sadece 6 saat uzaklıkta ![]() ![]() ![]() Sadece lise diplomasıyla üniversiteli olma ayrıcalığı ![]() ![]() ![]() Türkiye'den mezun olan meslek yüksek okulları öğrencilerine DGS sınavı olmaksızın lisans olarak tamamlama şansı ![]() ![]() ![]() Üniversitede birçok dilde eğitim görme olanakları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alan ayrımı olmaksızın bölüm seçme imkanı ![]() ![]() ![]() Bölümlerimiz ![]() ![]() ![]() ![]() Mekatronik Müh ![]() Makine Müh ![]() Endüstri Müh ![]() Elektrik Müh ![]() Tekstil Müh ![]() İnşaat Müh ![]() Vb ![]() ![]() ![]() ![]() Ücretler ( Ev,Yurt;peşin mi,taksit mi ) Evler; Evlerin yerine oda sayısına göre fiyatları değişkenlik göstermektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üniveriste Harçlarının ne şekilde ödeneceği ( Kayıttan önce mi ? sonra mı ? ) Öğrenci bulgaristana geldiği zaman ilk taksiti yanında getirir bizimde refaketliğimiz eşliğinde okula ödemektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Her bölüme denklik veriliyor mu ? Bizim anlaşmalı olduğumuz tüm okullara denklik verilmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ulaşım şekli ( Uçak,tren,otobüs ) ulaşım ücretleri ? Ulaşım şekli otobüs ile istanbula 7 saat uzaklıktadır otobüs ücreti 40 TL dir ![]() ![]() Tren ile seyehat istanbula 12 saatte gitmektedir trende odalarda yataklar mevcuttur türkiyeye giderken dağların arasından yeşillik ve ormanlığın içinden gezerek gitmek isteyenler için mükemmel bir seçenektir ![]() Uçak la ise istanbul-bulgaristan seferleri hergün vardır uçak bilet fiyatları ise 160 TL den başlayıp 240 TL ye kadar çıkmaktadır yolculuk 50 dakika sürmektedir ![]() Öss girme zorunluluğu varmı ? Öss şartı aranmadan sadece lise diploması ile istediği bölümde ve üniversite okuyabilir ![]() Çalışma imkanı ;Birçok öğrenci bulgarcayı öğrendikten sonra yada öğrenmek için çalışırlar ![]() ![]() ![]() ![]() Okul mezuniyeti durumu ; Okuldan mezun olduğu zaman hem kendi okulundan diploma almaktadır hemde kırmızı mühürlü Avrupa Birliği Diploması alarak tüm AB üye ülkelerde çalışabilir eğitiminde orada sürdürebilir ![]() ![]() ![]() ![]() BULGARISTAN UNIVERSITELERI VE FIYAT LISTELERI İÇİN KENDİ SİTESİNİ ZİYARET ETMENİZ GEREKMEKTEDİR w w w ![]() ![]() SOFYA TEKNIK UNIVERSITESI SOFYA TIP UNIVERSITESI SOFYA MIMARLIK VE INSAAT UNIVERSITESI PLOVDIV GIDA TEKNOLOJILERI UNIVERSITESI PLEVEN TIP UNIVERSITESI |
![]() |
![]() |
|