|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
afyon, hakkında, kocatepe, üniversitesiafyon |
![]() |
Afyon Kocatepe Üniversitesi-Afyon Kocatepe Hakkında |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Afyon Kocatepe Üniversitesi-Afyon Kocatepe HakkındaAfyon Kocatepe Üniversitesi-Afyon Kocatepe Hakkında Afyon Kocatepe Üniversitesi-Afyon Kocatepe Hakkında ![]() GENEL TANITIM Vizyonumuz Atatürk ilkelerine bağlı, çağdaş, dinamik, özgür düşünen, kendine güvenen, sorumluluk sahibi gençler yetiştirmek; eğitim-öğretim ve araştırma-geliştirme faaliyetlerinin yanı sıra topluma hizmet etmek; katılıma, paylaşıma ve takım çalışmasına dayalı kurum kültürü ile bilim dünyasına hizmet etmektir ![]() Misyonumuz İlimiz ve bölgemizde üniversite-sanayi-halk işbirliğini sağlamada öncülük eden, Türkiye'deki devlet üniversiteleri arasında ilk sıralarda yer alan, dünyadaki bilim standartlarını yakalayarak evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten bir üniversite olmaktır ![]() AKADEMİK BİRİMLER Fakülteler Afyon Kocatepe Üniversitesi Afyonkarahisar'da Ahmet Necdet Sezer Kampusü, Ali Çetinkaya Kampusü, Ahmet Karahisari Kampusü, Uşak'ta da 1 Eylül Kampusü ve Halit Ziya Uşaklıgil Kampusü olmak üzere toplam beş kampuste eğitim ve öğretim faaliyetlerini sürdürmektedir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eğitim Fakültesi Fen-Edebiyat Fakültesi Güzel Sanatlar Fakültesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mühendislik Fakültesi Teknik Eğitim Fakültesi Tıp Fakültesi Veteriner Fakültesi Uşak Eğitim Fakültesi Uşak Fen-Edebiyat Fakültesi Uşak İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uşak Mühendislik Fakültesi |
![]() |
![]() |
|