|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
–, 2012, 2013, başlayacak, kayıtları, üniversite, zaman |
![]() |
2012 – 2013 Üniversite Kayıtları Ne Zaman Başlayacak ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 2012 – 2013 Üniversite Kayıtları Ne Zaman Başlayacak ?2012 – 2013 Üniversite Kayıtları Ne Zaman Başlayacak ? 2012 – 2013 Üniversite Kayıtları Ne Zaman Başlayacak ? Üniversite Kayıt Tarihleri – 2012 Üniversite Kayıtları – 2012 Üniversite Kayıt Tarihleri Ne zaman sorularının yanıtını merak eden arkadaşlarımız için ayrıntılı bilgi yazımızın devamında 2012 – 2023 Üniversite Kayıt Tarihleri, 2012 – 2013 Üniversite kayıtları ne zaman, 2012 Üniversite kayıt başvuruları 2012-2013ders yılında ÖSYS sonuçlarına göre bir programa yerleşen adayların kayıt işlemleri bütün üniversitelerde 19 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), kazanan adayları gösteren fotoğraflı sınav sonuçlarını adayların yerleştirildikleri yükseköğretim programlarının bağlı olduğu üniversite rektörlüklerine gönderecek ![]() Üniversiteyi kazanan adaylar, kendileri için sınav sonuç belgesinde belirtilen günde kayıt yaptıracaklar KAYIT İÇİN GEREKLİ BELGELER Adayların kayıt için şu belgeleri hazırlamaları gerekiyor: - Mezun olunan ortaöğretim kurumundan alınan diplomanın aslı veya yeni tarihli mezuniyet belgesi - Aday, 0 ![]() - 1988 ve önceki yıllarda doğmuş erkek adaylar için askerlik şubelerinden alınacak askerlik durum belgesi - Son 6 ay içinde önden, başı açık, adayı kolaylıkla tanıtabilecek şekilde çekilmiş 12 adet 4,5 cm X 6 cm boyutunda fotoğraf - Katkı payının ödenmesiyle ilgili belge - Kayıttan önce belirlenip, üniversite tarafından ilan edilecek diğer belgeler ![]() ÖSYM’nin, ÖSYS Yükseköğretim Programları ve Kontenjanları kılavuzunda, yükseköğretim öğrencilerinin kılık kıyafetle ilgili olarak yüksek yargı organları tarafından verilmiş kararlar ile oluşmuş bulunan hukuki mevzuata uymak zorunda oldukları belirtiliyor ![]() |
![]() |
![]() |
|