![]() |
Perdano Yabancı Şarkı Sözleri (No Mp3 - Şarkı Sözleri) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Perdano Yabancı Şarkı Sözleri (No Mp3 - Şarkı Sözleri)Perdono… sì quel che è fatto è fatto İo però chiedo Perdano Yabancı Şarkı Sözleri (no MP3 - Şarkı Sözleri) Scusa… ![]() Rosa… ![]() ![]() Posa … ![]() Perdono… sì quel che è fatto è fatto İo però chiedo Scusa… ![]() Rosa… ![]() ![]() Posa … ![]() Özür dilerim … evet olan oldu fakat Özür diliyorum Affedersin… ![]() ![]() Bu yeni arkadaşlığın üzerine barış Yerleşsin Çünkü kendimi biliyorum nitekim özür Diliyorum Özür dilerim … evet olan oldu fakat Özür diliyorum Affedersin… ![]() ![]() Bu yeni arkadaşlığın üzerine barış yerleşsin Özür dilerim ![]() Con questa gioa che mi stringe il Cuore A quattro cinque giorni da Natale Un misto tra incanto e dolore Noel’ e dört beş gün kala, kalbimi Saran o neşe ile Cazibe ve acı arasında bir karışım Ripenso a quando ho fatto io del Male E di persone ce ne sono tante Buoni pretesti sempre troppo pochi Kendimi ne zaman kötü yaptığımı Tekrar düşünüyorum Ve o insanlardan ne kadar Çok iyi bahaneler her zaman çok az Tra desideri,labirinti e fuochi Comincio un nuovo anno io Chiedendoti Arzular,labirentler ve ateşler Arasında Seni dileyerek yeni bir yıla Başlıyorum RIPETIZIONE NAKARAT Dire che sto bene con te è poco Seninle beraberken iyi olduğumu Söylemek az gelir! Dire che sto male com te ![]() ![]() ![]() Seninle birlikte kötü olduğumu söylemek… ![]() Un misto tra tregua e rivoluzione Devrim ve ateşkes arası bir karışım Credo sia una buona occasione Con questa magia di Natale Per ricordarti quanto sei speciale Inanıyorum ki Noel’in bu büyüsüyle Senin ne kadar özel olduğunu sana Hatırlatmak Çok güzel bir fırsat olacak Tra le contraddizione e i tuoi Difetti Io cerco ancora di volerti Çelişkiler ve senin kötü huyların Arasında Hala seni istemeye çalışıyorum RIPETIZIONE NAKARAT…… ![]() ![]() Qui l’inverno non ha paura ……io Senza di te un po’ ne ho Burada kışın hiç korkusu yok… ![]() Qui la rabbia é senza misura… ![]() Burada ölçüsüz öfke Var…… ![]() ![]() E la notte balla da sola… ![]() Ve gece tek başına dans ediyor…Sensiz dans etmeyeceğim Capitano abbatti le mura…… che da Solo non ce la farò Duvarlar düşürülüyor…… ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|