![]() |
Hello Yabancı Şarkı Sözleri (No Mp3 - Şarkı Sözleri) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hello Yabancı Şarkı Sözleri (No Mp3 - Şarkı Sözleri)Hello - Evanescence Hello Yabancı Şarkı Sözleri (no MP3 - Şarkı Sözleri) Playground schoolbell rings, again Oyun sahası okul zili çalıyor, yine Rainclouds come to play, again Yağmur bulutları oynamaya geliyor, yine Has no one told you shes not breathing ? Onun nefes almadığını sana kimse söylemdi mi? Hello, Im your mind, giving you someone to talk to ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Merhaba, ben senin zihninim, sana konuşacak birini veriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() If I smile and dont believe Eğer gülümsersem ve inanmazsam Soon I know Ill wake from this dream Biliyorum yakında bu rüyadan uyanacağım Dont try to fix me Beni tamir etmeye çalışma Im not broken Ben kırık değilim Hello, Im the lie living for you so you can hide ![]() ![]() ![]() Merhaba, ben senin için yaşayan yalanım, böylece saklanabilirsin Dont cry Ağlama Suddenly I know Im not sleeping Aniden, biliyorum ki uykuda değilimi Hello, Im still here, all thats left of yesterday ![]() ![]() ![]() Merhaba, Hala buradayım, dünden kalan tek şey ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|